Сао Пауло с важна победа в борбата за оцеляване

10:49
Сао Пауло с важна победа в борбата за оцеляване
Отборът на Сао Пауло постигна важна победа с 1:0 срещу гостуващия Понте Прета в мач от 20-ия кръг на бразилското първенство. Възпитаниците на Муриси Рамальо прекъснаха серия от две поредни загуби и с 21 точки се доближиха само на 2 точки от спасителната зона.

Единственото попадение реализира Луиш Фабиано три минути след почивката след добра работа на Гансо. Домакините завършиха мача с 10 души заради втори жълт и червен картон на Денилсон Невеш в даденото от съдията продължение. Понте Прета допусна седмо поредно поражение и остана на предпоследната позиция с 15 точки.

Нападателят Ернане се разписа и асистира при първото попадение на Лео Моура за победата на Фламенго с 2:1 над гостуващия Сантос. Двата отбора са в средата на таблицата и нямат шансове да атакуват челните позиции.

Атлетико Минейро стигна до класически успех с 3:0 на собствен терен срещу Коритиба след хеттрик през първото полувреме на бившия нападател на Манчестър Сити, Евертън и ЦСКА Москва Жо. За две от попаденията асистира Фернандиньо.

Андрес Д'Алесандро се разписа два пъти, но Интернасионал стигна само до 2:2 при домакинството си на Витория. Двете попадения за гостите пък реализира Луис Касерес. Интернасионал остана на пето място с 31 точки, но пропусна да се доближи до лидерите.

Фаворитите за медалите постигнаха победи във срещите си от кръга вчера. Водачът в класирането Крузайро събра 43 точки след успех с 2:1 на терена на Гояс. Преследвачът Ботафого пък се наложи над гостуващия Коринтианс с 1:0 и остана втори с 39 точки. Гремио, който се справи с Наутико с 2:0 като гост, е трети с 37 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Frostmourne
13.09.2013 12:46

В момента шампионът от миналия сезон Флуминензе се намира на 16 място от 21 мача........Ако някой е запознат със ситуацията,моля да обясни.

nikshan11
13.09.2013 11:39

Жалко за такъв отбор като Сао Пауло,докато ги даваха по Евроком бразилското бяха доминанти и от 10 място наваксваха и пе4елеха титли,но са тръгнали по стъпките на Палмейрас.. *erm*