\"Къде ти е косата?\" - или най-забавните скандирания в английския футбол

14:42
\"Къде ти е косата?\" - или най-забавните скандирания в английския футбол
Англия винаги е била известна като страната, в която стадионите винаги са пълни. Естествено, не винаги привържениците на даден отбор са особено доволни от това, което техните любимци им представят като продукция. А когато отбора ти пада с 0:3, а на всичкото отгоре вали и проливен дъжд, единственото, което ти остава е да попееш с приятелите ти от агитката нещо весело.

За разлика от България, където могат да се чуят единствено зверски ругатни към противника, съдията, собствения президент, системата и каквото друго се сетите, нещата на Острова стоят малко по-различно.

Тук все още може да се усети специфичният британски хумор, който придава невероятен колорит на мачовете от футболната лига. Насладете се...

"Робиньо на автобус се завърта пак и пак", феновете на Манчестър Сити отдават своята признателност на звездата на клуба, който използва градския транспорт, когато ходи да пазарува.

"Той е бърз, той е червен и говори като татко Тед!", трибуната "Коп" пее за Роби Кийн преди той да се върне в Тотнъм.

"Карю, Карю...Той обича дупета да пляска, ако си пич, ще ти плати и на теб", привържениците на Астън Вила отдават почест на своя норвежки нападател, който бе хванат да посещава елитен стриптийз клуб в Бирмингам.

"Чърчи хей, Чърчи хей, неговото име е свещено и ще прасне вашия вратар", феновете на Рединг надъхват младия нападател Саймън Чърч ( в превод от английски Church-църква)
да се развихри.

"Бейнс, Бейнс... Сигурно си мислиш, че тази песен е за теб!", харесваш ли Евертън, харесваш и Лейтън Бейнс, или поне това се опитва да внуши агитката на "карамелите".

"Има само един Винценцо Грела- ела, ела , ела ела , хей", на "Иууд Парк" правят успешен кавър на хита "Umbrella" на Риана в чест на австралийския си футболист.

"Не искаш ли твоята полузащита да си има Компани?", на стадион "Дъ Сити ъф Манчестър" явно пък се кефят на "Пусикет Долс" и тяхното парче "Don`t cha", с чийто припев дават кураж на едно от многобройните си нови попълнения Винсънт Компани.

"Да живей, живей Да Силва, когато двамата сте на терена, нямаме идея кой кой е!", най-очевидното нещо на света е, че близнаците Фабио и Рафаел Да Силва са като две капки вода, но явно феновете на Манчестър Юнайтед просто обичат да изтъкват очевидното.

"Колата ти не е достатъчно бърза!", привържениците на Дарби Каунти със сигурност са "щастливи", че Кристиано Роналдо не е пострадал, след като зверски размаза чисто новото си Ферари.

"Да ти изпържим ли яйце, Кирк?", със сигурност хората, обичащи Абърдийн са чули, че Кирк Броудфуут се е самоконтузил с експлоадирало яйце.

"Томи, Томи Дейвис хей, по-добър и от Зидан!", оставаме без коментар за героя на АФК Уимбълдън, играещ в петия английски ешелон.

"Обичаме те итси, битси, тийни, плешивко Уорън Фийни!", нападателят на Северна Ирландия е боготворен в родината си.

"Къде ти е косата?", фенове на Съндърланд пеят за Джибрил Сисе по мелодията на Бейсмънт Джакс "Where`s your hat at?"

"Ооооо, Тио, Тио Уолкът. Ти си англичанин в Арсенал!", на "Емирейтс" се слуша рок и парчето е "English man in New York" на легендата на Стинг.

"Остани си в приказката!", привърженици на Ливърпул съветват Алън Шиърър да зарязва Нюкасъл колкото е възможно по-скоро.

"Той е дебел, той е кръгъл, той псува като каруцар..Да живее Джо Къниър!", феновете на "свраките" преди пълничкият им мениджър да излезе извън строя, повален от инфаркт.

"Не знаеш какво правиш!", привържениците на Лийдс Юнайтед си правят майтап със свой колега от Дарби, който бе решил да предложи брак на любимата си на полувремето на срещата между двата тима на "Прайд парк".

"Предпочитам да съм поставка, отколкото чайник", всички обичащи Дарлингтън са разярени на рефера Тревър Кетъл ( в превод kettle-чайник)

"Икономът ви знае ли къде сте?", агитката на Съндърланд към тази на Челси по време на мача между двата тима от ФА къп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

goshandar
09.11.2009 14:16

*lol* хахахахаха има някой които са много яки

mazaloto
14.06.2009 17:50

и аз знам една:
Когато над София мръкне
и ушев си легне пиян
отново пред бюста на Левски
букети от факли горят.

И страшно проклинат чорбари,
елате и ний ще ви спрем,
България ражда левскари,
милиони левскари, безчет!

За синьото знаме народно
живота си ний ще дадем,
че 'Левски' - това е България,
го знаят по целия свят.