Диего Форлан остава в Атлетико

20:54
Диего Форлан остава в Атлетико
Агентът на Диего Форлан заяви, че нападателя ще остане в състава на Атлетико Мадрид и след края на летния трансферен прозорец.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед наниза 32 попадения за "дюшекчийте" през миналия сезон и така доведе тима до местата, даващи право на участие в Шампионската лига. Към уругвайския национал обаче има сериозен интерес от страна на Барселона, Реал Мадрид и Манчестър Сити. Агентът на играча:

"Няма оферта от страна на Барселона и аз не съм имал контакти с тях. Форлан не е получил оферта от никого, той си има договор с Атлетико и е щастлив в тима. За Реал Мадрид също няма нищо. Това са слухове, които са пуснати от вестниците. Аз не знам дали някой е направил запитване към клуба, но що се касае за играча, ние не сме разговаряли с никого. Бъдещето на Диего е в Атлетико! Той е щастлив, направи страхотен сезон и това е самата истина. Всички знаем, че понякога във футбола се случват промени на всеки три секунди, така че и при нашата ситуация може да се случи нещо във всеки един момент."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация