Атлетик Билбао - Елче, загубен

14:47
Атлетик Билбао - Елче, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. октомври: 11 познати от 26 мача - 42.30% успеваемост

Залог на деня за 31.10.2013 г.



Елче спечели последнити си две визити, но те бяха на два от тимове в най-лоша форма в този момент в Примера дивисион. Днес, обаче шансовете му да измъкне нещо поне на теория не са големи. Винаги е много трудно да се гостува в тази част на Испания, а Атлетик Билбао от години се оформи като типично домакински тим. И настоящите показатели, засягащи само домакинските му изяви, потвърждават това 4-1-0. Домакините от Билбао спечелиха двете си най-скорошни шампионатни изяви и днес разполагат с добри шансове да грабнат нов пълен комплект точки. Елче се бори за своето оцеляване, а настоящият му точков актив му дава спокойствие и евентуално поражение тук няма да доведе до фатални последици.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.65

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JORO_87
31.10.2013 21:35

абе разликата в класите е голяма ,но има и фактор умора ,който не е за пренебрегване ,предвид че Билбао играха в понеделник ,а Елче в събота и са по-отпочинали.

valdes021
31.10.2013 21:26

Да вчера Валенсия паднаха,като домакини от Алмерия които са последни.Мисля , че Билбао ще нямат да имат проблеми и ще бият*smile*

viking25
31.10.2013 21:06

те изненади стават не само междинните...

JORO_87
31.10.2013 20:19

за 1-ца не знам ,понеже междинните кръгове стават изненади. Аз го виждам под 2,5.