Кака: Исках да остана в Милан, но не ги обвинявам, че ме продадоха

09:18
Кака: Исках да остана в Милан, но не ги обвинявам, че ме продадоха
Бразилският футболист Кака заяви, че е имал желание да продължи да играе за Милан, и че самият той осъзнава, че "росонерите" са били принудени да го продадат, заради финансовите си затруднения.

"Не съм разочарован в отношенията си с Милан", заяви той пред репортерите в Бразилия. "Никога не е имало финансова криза като тази. Разбирам префектно позицията на клуба и съм много благодарен на Милан, и на президента", допълни Кака, който се присъедини към "росонерите" през 2003 година. 27-годишният футболист се договори с "Белия балет" за шестгодишен договор, като медиите предположиха трансфер за около 65 милиона евро, което е вторият най-голям трансфер в историята на футбола.

"Спечелих всичко, за което мечтаех като играч и това е нова мотивация за мен. Клубът трябваше да направи тази жертва и аз го разбирам много добре. Не обвинявам клуба за това. Всичко, което съм направил за Милан бе споделено и от двете страни, от момента, в който пристигнах до отпътуването ми днес. Напускам през централния вход", коментира още Кака.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barbata88
09.06.2009 13:08

Наистина много жалко за Милан , но просто такива са обстоятелствата! Кака даде много на Милан и смятам, че феновете на "росонерите" не бива да го обвиняват или да го намразват! Пожелавам му успех с фланелката на Реал М., въпреки, че ме съмнява да бъде същото, както в Милан! *wink*

nigaman
09.06.2009 12:51

Браво провали си кариерата и тоя бати идиота *evil* *sick*

Dagoberty
09.06.2009 10:31

Направо ми се плачи от мъка.КАКА БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО НАПРАВИ ЗА ОТБОРА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ПОМНИ М КАТО ЕДИН ОТ НАС *sad* УСПЕХ В НОВИЯТ ОТБОР

wordbors
09.06.2009 10:05

поклон пред кака *thumb_up* в краина сметка тои се оказа лоялен апак клуба го продаде.

nCuXonaT
09.06.2009 09:47

Никога не съм харесвал Милан,но се прекланям пред лоялността на Кака,ако половината от футболистите бяха,като него футбола щеше да е много по-красив.