Луиш Фелипе Сколари стана треньор в узбекистански тим

16:18
Луиш Фелипе Сколари стана треньор в узбекистански тим
Бившият мениджър на английския Челси Луиш Фелипе Сколари подписа 18-месечен договор с узбекистанския тим Буньодкор.

"Узбекистанският футбол гради своя успешна история в момента, особено Буньодкор, който през последните години отбеляза изключително динамично развитие. Завършването на строителството на новия стадион на клуба в град Ташкент през март 2010 година ще е началото на нова ера за тима. Знам, че съм на точното място, в точното време, в правилния отбор", каза Сколари пред официалния сайт на новия си тим.

Сколари ще се занимава и с детско-юношеската школа на Буньодкор. Звезда на тима е бившият световен шампион с Бразилия Ривалдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hirtos
09.06.2009 16:59

Наистина ми се струва, че Сколари си намери правилното място. Както неведнъж е подчертавал, че беше дошъл в Челси заради парите, не се съмнявам, че и сега е така. Буньодкор и без това вече имат опит с бразилските треньори - Зико миналата година успя да спечели дубъл в Узбекистан начело на Буньодкор. Но това им харесвам на узбеките, че не внасят чужденци на кило, а се опитват да селектират поне някакво качество, а около него успяват да повишат класата и на местните футболисти.