Бадема обявен за №1 в Страсбург

15:13
Бадема обявен за №1 в Страсбург
Бившият халф на ЦСКА Емил Гъргоров бе избран за най-добър футболист на Страсбург за този сезон от феновете на тима. "Бадема" е получил признанието на привържениците на френския тим заради добрите си изяви през целия сезон.

На второ място се нареди съотборникът му Стефани Касард, който бе победител в анкетата през последните две години. Гъргоров е изиграл 26 срещи през сезона, отбелязал е четири гола и е направил седем асистенции. Феновете са отбелязали обаче факта, че физиката на полузащитника е крехка и заради контузии той е пропуснал 12 двубоя на Страсбург, което е 1/3 от сезона.

Въпреки това, похвалите към българина не спират. Привържениците смятат, че ако Бадема е играл във всичките срещи на френския отбор промоцията за влизане в елита е била сигурна. Според феновете наставникът на Страсбург ще разчита твърдо на българина през новия сезон и дори Гъргоров ще е основата, върху която ще се гради новия отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
13.06.2009 15:46

Браво на бадема само така , да продулжава в същия дух, да го викне мъри в националния и без тва в последно време полузащитата на наяионалния не е особено ефективна...

Kur3aLefski
12.06.2009 16:18

Испускаме си играчите после искаме силно първенство е тва нема как да стане!