Левски чака 600 хил. евро от трансфера на Гари Родригес

10:01
Левски чака 600 хил. евро от трансфера на Гари Родригес
Левски подписа договор с испанския Елче за жизненоважната продажба на звездата си Гари Родригес в клуба от Примера дивисион. Вчера националът на Кабо Верде напусна лагера на сините в Созопол и отлетя за Испания. Предстои му да договори личните си условия. След това в понеделник ще премине медицински изследвания. Във вторник ще подпише и личния си договор, след което сделката ще бъде обявена официално. На “Герена” очакват около 600 000 евро от трансфера.

“Това е страхотна възможност за мен. Испанското и английското първенство са върхът на футбола”, заяви Гари Родригес, преди да потегли за Испания. Тогава и самият той не знаеше какви ще са параметните по договора му.

Първата възможност на Гари да дебютира в Примера ще е следващата неделя срещу Алмерия. А първият голям противник, който може да срещне, е Реал (М) на “Бернабеу” на 22 февруари.

Левски веднага започна преговори за заместник на Родригес.

През следващата седмица със сигурност си тръгва и Владимир Гаджев. Левски се разбра със Севастопол, но българският национал изчаква за трансфер в Англия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jackbauer24
26.01.2014 15:56

Голяма звезда го направиха,а нищо си не може горкото цигане,те пари искат да им носи... жалка картинка.

Deco_Sneijder
26.01.2014 15:07

Добър футболист за класата на България,би било добре Лудогорец да го бяха взели,защото именно от такива играчи има 1 силен български отбор.Говореше се за Уест хям,други отбори и накрая в слабаците от Елче се заби,да ще играе в примера,но в отбор който боксува на едно място,даже и надолу върви,а защо Левски си продават и Гаджев?Него го боли най-много за отбора,просто левски заслужават да са зад 7-цата в края на сезона,останаха със смешните Бру и Туре които стават само за някой селски отбор...смешна работа за пореден път и защо ги взимат тия играчи,нали отбор ще градят за ЛЕ?Та те си продадоха всички по-добри,младата надежда Вутов,можеше да го оставят още малко,Макриев ли ще им тегли отбора,или тоя от Висла,забравих му името Цветков май беше,на тея им изтекъл мандата и могат да играя за отбор като Локо София,не по нагоре,гледайте кво правят Ботев,взимат класни румънци на килограм с парите от Неделев,Мойте от ЦСКА се справиха доста по-добре с привличането на Крачунов и Христов,за Лудогорец няма кво да кажем,Литекс също са на ниво,но Левски няма място сред тези отбори с тези футболисти.

tonisport
26.01.2014 17:55

Баце нали сме над вас в класирането.Какво ревеш?

tearsss
26.01.2014 14:27

Видя малко повече сняг тоя и айде в испания отлетя *lol*