Рони: Шансовете да остана в Барса са много малки

12:07
Рони: Шансовете да остана в Барса са много малки
Звездата на Барселона Роналдиньо заяви, че шансовете му да остане на "Камп Ноу" са нищожни.

Двукратният играч на годината според ФИФА взе участие в благотворителен мач във Венецуела този уикенд, отбелязвайки два пъти, след дългоочакваното му завръщане на футболното поле.

След мачът бразилският ас коментира своето положение, и въпреки че не отхвърли вероятността да остане в Барселона, неговата реч звучеше повече като сбогуване.

"Сега мисля за работа, така че да се върна на нивото, на което бях час по-скоро без да има значение къде."

"Беше хубава приказка след всичко онова, което спечелихме. Феновете никога няма да го забравят, така както и аз не бих. Където и да отида в Барселона ме приемат много сърдечно."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sevar
30.06.2008 14:47

Мда, за мен Роналдиньо е срам за футбола. Не може да си "най-добрият" футболист в света а манталитета и поведението ти да датират още от времето, в което си си разцъквал мачле в циганското гето. Ей на това най-много му се дразня, понякога прави уникални неща на терена (по-точно правеше) а от мангалските си номерца не можа да се откаже. За бъдещият му трансфер подходящо място ми се струва Швеция или някоя друга скандинавска страна, където ще го понаучат на това онова - обноски, мъжка и честна игра......... пък току виж го направили човек

buzzblister
30.06.2008 13:01

Аз мисля че Роналдиньо ще направи голяма грешка ако се присъедини към Милан

lavidaloca
30.06.2008 12:57

Братле може и да си прав, но коментарати няма нищо друго освен просташко-завислива нотка

martototo
30.06.2008 12:15

Точно така, две години на инжекций, ставаш голямата звезда, подлудяваш цял свят, обявяват ти цена 100 млн. и всичко е супер.

След 2 години, почваш да се скапваш,надебеляваш ( същото се случи и с ФЕНОМЕНА РОНАЛДО).И изведнъж "голям спад в формата", голямата звезда залязва, цената намалява 5-6 пъти от обявените преди това 100 млн. и си се връщаш в посредственото клубче от което си тръгнал.


За тези който незнаеха,вече знаят."ЕЛ Зъбио" както го наричам аз, 2 години го сцепваха с инжекций и сега като ги спряха направо е довиждане.