Капело: Който не спазва поведение - аут

14:13
Капело: Който не спазва поведение - аут
Старши треньорът на Англия Фабио Капело изпрати предупредително съобщение до своя отбор, че всеки, който не запази доброто си поведения през лятото ще бъде изхвърлен.

Според сведенията Капело е изпратил своя помощник Франко Балдини да предаде съобщението след победата на Англия в приятелския мач със САЩ на "Умебли" миналия месец.

Италианският тактик е предприел драстичните мерки в отговор на спекулациите в пресата, според които играчите са се възползвали от пътуването си до Карибите, където играха с Тринидад и Тобаго, за да отпразнуват края на футболния сезон.

Бившият треньор на АС Милан каза пред "News of the World": " Не искам да ги виждам във вестниците."

Изглежда съобщението е постигнало целта си, тъй като с изключение на информациите относно евентуални трансфери на играчите, то пикантни истории за техния живот като цяло липсваха.

Единственото изключение бе хулиганското парти на Уейн Рууни в Ибиса. но никой от неговите колеги национали не обърна внимание на това.

Привържениците на "трите лъва" без съмнение вярват, че подобна дисциплина на терена ще доведе до по-добро представяне по време на квалификациите за Световната Купа, които започват през септември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация