Елмандер: Кристиан Вилемсон ме продаде в Болтън

20:39
Елмандер: Кристиан Вилемсон ме продаде в Болтън
Шведският нападател Йохан Елмандер сподели, че преминаването му в Болтън е като сбъдната мечта в изказване, което със сигурност ще изненада феновете в новия му клуб, имайки предвид по-ранното публично изказване на шведското крило относно работата на треньорът Гари Мегсън. Той потвърди, че Кристиан Вилемсон е спомогнал да го убеди да подпише с отбора от Премиершийп.

"Говорих с Кристиан преди да реша да се присъединя към Болтън и той ми каза много позитивни неща за клуба", заяви шведът в официалния уебсайт на Болтън.

"От малък мечтая да играя един ден в Премиер Лигата. Това е най-голямата лига в света,
затова е и една сбъдната мечта за мен."

"Аз съм играч, който се бори през целите 90 минути. Винаги давам най-доброто от себе си и играя за отбора."

"Смятам, че ще ми отнеме доста време, за да се приспособя към отбора, но когато го направя ще дам всичко от себе си и ще отбележа много голове за тях."

"Наистина очаквам да започна тренировките с отбора и нямам търпение да изляза навън с тях и да чуя тълпата от фенове, когато ни подкрепят."

Смята се, че цената, за която играчът на "тре крунур" бе закупен от Тулуза е приблизително 11 милиона паунда. Неговото привличане цели да бъде запълнена празнината, която Никола Анелка остави след себе си при преминаването в отбора на Челси през януари  тази година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация