Португалски национал премина в Челси

09:59
Португалски национал премина в Челси
Челси официално оповестиха в своя сайт, че португалският халф на Барселона Деко е първият трансфер от страна на новопостъпилия треньор Луиш Фелипе Сколари.

Позирайки за снимка с администратора на клуба Питър Кениън, португалският национал отбеляза:

"Хубаво е да бъда тук и съм изключително щастлив от това."

"Идвам, за да помогна на отбора да се върне на пътя на победите и да бъде номер едно не само в Англия,  но и в Европа, печелейки Шампионската Лига, за която всички мечтаят от толкова дълго време."

30-годишният играч изкара труден последен сезон в Барселона и каталунците бяха готови на всичко да задоволят неговите желания.

Предполагаемата сума, която лондончани ще платят за новият си футболист е 8 милиона паунда. Самият той ще остане най-малко до 2010 година при "сините".

"Премиер Лигата е страхотна и ще става все по-добра. Това може да се докаже най-лесно, като се върнем към финала на Шампионската Лига през миналия сезон, където играха два английски клуба", обясняваше той.

"Страхотно е да имаш толкова големи играчи в отбора си. Конкуренцията за всеки пост прави отбора по-добър и все по-добър."

"Наясно съм, че за мен това е ново предизвикателство, но аз не се боя да гледам напред. Нуждая се от малко време за адаптация, но съм убеден, че ще го направя бързо и ще дам най-доброто от себе си за клуба."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация