Буфон: Липи няма вина за загубата от Египет

18:31
Буфон: Липи няма вина за загубата от Египет
Вратарят на световните шампиони Италия Джанлуиджи Буфон отвърна на критиките на италианските медии след снощната загуба на "адзурите" от Египет с 0:1 в Купата на Конфедерациите в ЮАР. Италианците сега ще трябва да победят Бразилия и да се надяват Египет да не срази САЩ в последния кръг от групите за да отидат на полуфинал.

Италианската преса не реагира много добре на загубата и вестниците бяха пълни с гневни заглавия като: "Ние сме мумиите!", " Италия, какъв удар!" и " Египет свали Италия на колене".

Буфон обаче заяви, че не е станали нищо толкова трагично, тъй като самият турнир не бил толкова важен, а е само подготовка за Световното първенство през 2010 година.

"Сега не е времето да се омаскарява Италия. Ние знаехме, че този турнир е само тест преди Световната купа и че ще има експерименти. Няма нужда се вини нашия треньора. Ако нещата не вървят добре, тогава треньора винаги може да промени нещата", каза Буфон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
20.06.2009 15:50

Не е лъжа ,че в момента Италия не са в особено добра форма.Смятам ,че ако Липи иска да защити титлата на "адзурите" догодина трябва да направи доста промени в състава.Сега е времето ,за да имат 1 година да се обиграят и да мачкат догодина в ЮАР *smile* .

geshana
19.06.2009 20:04

Казах ли Ви аз че Египет ще хвърля бомба след бобма на това минисветовно ... жалко че от това трябваше да изпати любима Италия *sad*