Пасош - Академика, загубен

13:37
Пасош - Академика, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 2 познати от 6 мача - 33.3% успеваемост

Залог на деня за 10.05.2014 г.:



Пасош де Ферейра започна сезона като участник в груповата фаза на Лига Европа, но сега в последния кръг ще трепери за оцеляването си в елита на Португалия. Той се намира на точка от спасението и зависи от другите резултати, но тук трябва да вземе максималния актив от точки и да се надява на намигване от страна на съдбата. Академика се намира в средата на таблицата и не играе за нищо, но решаващ за домакините днес може да бъде фактът, че техния треньор Жорже Коща ще се изправи срещу един от най-добрите си приятели Сержио Консейсао, с когото оформиха приятелството си по време на пребиването им в Порто, като играчи в период от 1996 година до 1999 година. А заедно са започнали кариерата си в отбора на Пеняфиел, а Коща беше треньор на Академика до 2010 година. Едва ли Консейсао ще разочарова авера си, но това най-вероятно няма да бъде достатъчно за оцеляването на домакините, защото според слуховете Белененсес също няма да има проблеми в мача си с Ароука.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kras40
11.05.2014 11:54

Сотирка,моля те не им се вързвай на коментарите на тея некадърници дето нищо не разбират.Чакам всеки ден с нетърпение твоите прогнози.Само напред и само нагоре !!

sadone
11.05.2014 02:44

Няма и 20% успеваемост, човек. Какви са тия "ВИП" прогнози не знам. Че иска и 100 лева за 15тина-20 прогнози на месец.