Мондиалът загуби от блясъка си, Фалкао няма да играе в Бразилия

09:51
Мондиалът загуби от блясъка си, Фалкао няма да играе в Бразилия
Радамел Фалкао със сигурност ще пропусне Мондиал 2014.

Той не успя да се възстанови от тежката контузия, която получи с екипа на Монако още в началото на годината, а снощи официално стана ясно, че ще отпадне от окончателния състав на селекционера на Колумбия Хосе Пекерман.

Двамата дадоха пресконференция, на която анонсираха новината, като тя не бе приета добре от журналистите, които до последно следиха състоянието на играча с надеждата, че той ще се възстанови за мачовете в Бразилия.

Освен Фалкао, от състава отпаднаха още Луис Фернандо Муриел ( Удинезе) и Луис Амаранто Перея ( Крус Асул).

Ето окончателния състав на Колумбия за Световното първенство в Бразилия:

Вратари - Давид Оспина (Ница), Фарид Мондрагон (Депортиво Кали), Камило Варгас (Индепендиенте)

Защитници - Хуан Сунига (Наполи), Пабло Армеро (Уест Хям), Кристиан Сапата (Милан), Марио Йепес (Аталанта), Карлос Валдес (Сан Лоренцо), Сантяго Ариас (ПСВ), Едер Алварес Баланта (Ривър Плейт)

Полузащитници - Хамес Родригес (Монако), Абел Агилар (Тулуза), Карлос Санчес (Елче), Фреди Гуарин (Интер), Хуан Фернандо Кинтеро (Порто), Алдо Рамирес (Морелия), Алекс Мехия (Атлетико Насионал), Виктор Ибарбо (Каляри), Хуан Гийермо Куадрадо (Фиорентина)

Нападатели - Джаксон Мартинес (Порто), Теофило Гутиерес (Ривър Плейт), Карлос Бака (Севиля), Адриан Рамос (Борусия Дортмунд)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

barca_samuraj
06.06.2014 14:55

Жалко наистина, но и с Фалкао Колумбия няма шанс да излезе от групата.

GrandeBarca
03.06.2014 19:41

Лошо *sad*.....а лично аз ще викам за Бразилия ..винаги съм си за тях....а от Европейските Испания и малко Португалия...........исе надявам някой неочакван отбор да направи мазало

GrandeBarca
04.06.2014 22:10

???????? КОГА ???? о Европейките съм за Португалия ''голям''..брат не се прай на разбиращ футбол човек...ти гледаш от 3 години

Astorrr
03.06.2014 20:59

Ти нали беше за португалия бе сега изведнъж си за бразилия... даеба дечковците

Iniestamagic
03.06.2014 18:43

Жалко, дано до началото да не се контузи никой. Лично аз ще подкрепям Аржентина и Уругвай!

ZMIQ
03.06.2014 18:38

Е тоя треньор е тъп да не викне Джордан и Асприля.....

VivaLaFootball
03.06.2014 16:44

Жалко, наистина... Лично аз на това световно ще симпатизирам на Германия и Колумбия, но без Фалкао не е същото...

7ed0o0
03.06.2014 16:22

Няма да загуби и капка блясък...има много по-добри играчи от него на Световното:Роналдо,Меси,Агуеро,Суарез,Ройс,Неймар

Astorrr
03.06.2014 16:29

Не говори глупости моля те ... Делфина неможе да се сравнява с Тигъра

The_Magic_10
03.06.2014 15:31

Подкрепям Astorr Колумбия не трябва да се подценяват имат както добри играчи на всеки пост със изпъкващите..Сунига,Хамес,Гуарин,Кинтеро,Куадрадо,Ибарбо,Мартинес,Бака,Адриан Рамос към тях добавете опитните Сапата,Армеро,Йепес които дори да не са във върховна форма в момента при добра кондиция могат да са на мног много добро ниво на вратата талантливия Оспина и опитния Мондрагон!!!!!!!!!!!Ще е интересно първенство за тях.

Astorrr
03.06.2014 13:20

Няма страшно Джаксън Мартинез ще го замести подобаващо ! Черния ще откачи на световното и ще си спечели трансфер в Челси

Deco_Sneijder
03.06.2014 13:07

Спокойно бе,половината звезди са аут..но други ще изникнат на тяхно място.Миралас,Шакири,Сеферович,Дрмич,Джеко и други ще покажат много световна класа *smile*

scouser_pool
03.06.2014 12:41

Без Фалкао и Ибрахимович се губи от блясъка , главно защото са играчи , които могат да носят дори малки клубове(или нации) на гърба си и щяха да направят Световното по-вълнуващо откъм изненади , Суарез мисля , че няма да има проблеми да се възстанови обаче , дано да е здрав , както и Роналдо , защото те са много важни за това първенството да е конкурентно , предпочитам някой от Испания или Германия да се контузи ако можех да ги заменя , без лоши чувства разбира се , но е така , по-добре ще е тия нации да бъдат отслабени леко , за да е по-интересно*tongue*

Pechenqgata
03.06.2014 12:37

Много жалко защото без Фалкао ще е трудно за нещо по сериозно в турнира.

degea97_
03.06.2014 11:05

Най-доброто крило на Англия Тио Уолкът контузен, беше във супер форма. Най-добрия полузащитник на Холандия във момента Кевин Строотман контузен, един от лидерите на холандците през годините Ван дер Ваарт- контузен. Най-добрия футболист на Колумбия Фалкао- контузен. Най-добрия футболист за 2013, то и тая година си е най-добрия Кристиано Роналдо- под въпрос до края, най-добрия защитник на Португалия- под въпрос. Един от най-добрите италиански полузашитници и лидер в Милан Рикардо Монтоливо- контузен, нападателя в най-добра форма Джузепе Роси-контузен( беше и във по-добре форма от Имобиле като не беше контузен и ако не го мъчиха контузиите). Най-добрия футболист на Чили Артуро Видал- контузен, не казват нищо за него щот най-вероятно го чакат като Роналдо. Голмайсторът на висшата лига и очакван лидер за Уругвай Луис Суарез- контузен и за него лекарите мълчат и няма са учудя след ден-два да излезе като горната новина, но за Суарез.
Едни от водещите фигури, които са им буквално моторите на немците Швайни, Лам и Нойер-под въпрос, най-добрия им ляв защитник на германците Шмелцер и той контузен. И за рибери не са знаеше до днеска дали ще играе и да играе не ми са вярва след тая почивка заради контузията да влезе във форма, както и сичките под въпрос, никакъв шанс след контузиите да играят на оптимално ниво, буквално тва световно ще е пълен т*шак, половината звезди са аут, много са дразня ..

caramell
03.06.2014 11:39

Вече нищо не е същото... *lol*

caramell
03.06.2014 10:12

Ужас.. без един от водещите реализатори в Европа ( без да му броим този сезон ) е доста гадно.

За златка обувка на Мондиала залагам за Агуеро.