Вили иска ЦСКА в \"А\", смята да ги бие като магарета

12:02
Вили иска ЦСКА в \"А\", смята да ги бие като магарета
От както е начело на "синия" клуб Вили Вуцов не може да влезе в кожата си и да намери спокойствие. И това най-вероятно е свързано с огромното му желание да се изправи в своята втора битка срещу кръвния враг ЦСКА, за да може както казва самия той:

"Оставете ги в елита, за да ги пребием като магарета."

Известният със своя горещ темперамент наставник на дълго и на широко обясни за проблемите свързани с Левски, за ситуацията, която засяга "червените" и за цялостното състояние на родния футбол.

Относно отбора, който в момента ръководи, Вили призна, че шансовете за влизане в групите на Шампионската Лига са нищожни, но трябва да се опита.

Постоянно борещ се с неудачите и приеман навсякъде с презрение и недоверие старши треньорът на вицешампиона на България сподели, че това е неговата орис да тръгва от нищото, за да успява в последствие. Така е било и в Черно Море, така е било и в Спартак Плевен, периодът начело на Калиакра също не е бил по-различен, за да стигне до Левски.

Като основен приоритет за настоящия футболен сезон, Вуцов посочи титлата и добави:

"Шампионът на България тази година ще играе, ако не директно в групите, то като поставен в 3 кръг. Това е отличен шанс, който не бива да се изпуска", заяви пред "Меридиан мач" наставникът на "сините".

Фамилията Вуцов е вървяла винаги ръка за ръка и сега не прави изключение, затова на въпроса дали очаква помощ от своя баща, синът отговори, че името на баща му преди всичко му пречи, а после помага. Именно и с родствената им връзка той оправда загубата Калиакра на баража за влизане в "А" група, а за главен виновник посочи шефа на съдиите Борислав Александров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

govedoto
05.07.2008 01:32

С един удар ама равен това показва колко непродуктивна атака имате не че нашата беше с нещо по-добра тази година а да попитам аз JORGE без да се заяждам просто да помисли в/у това ако не бяхте купили тези класни футболисти с пари които ги нямате дали щяхте да сте първи според мен отговора е НЕ а може би нямаше и да стигнете до тоя хаос който цари в момента или пък Лупи щеше да се охрани още повече а за съветското фенче просто нямам думи аз съм на 28год. и съм бил на достатъчно мачове и България и в чужбина доколкото са ми позволявали възможностите че чак питаш на колко мачове сме били на достатъчно а ти на колко си бил защото аз не знам аз ходя на мач да подкрепям отбора си а не да ги броя

pafata
04.07.2008 17:43

@ RUSSIA_FAN, ти ако можеш да си преброиш мачовете, на които си ходил, значи не си никакъв ултрас.

От 2000 г. насам балансът между Левски и ЦСКА е 10 победи за "сините", 9 равенства и 4 за "червените". Цифрите сами говорят.

liverpool77
04.07.2008 17:15

rosen_bs, след като отговориш на човека, би ли ми отговорил и на мен дали си присъствал на първото дерби на Вуцов на "Армията", което да ти припомня завърши 1:1, а Левски имаше едва един удар към вратата при 4 1000% голови положения за ЦСКА ..... вероятно това не се брои? Не чух?

JORGE
04.07.2008 16:47

Толкова ли не можете да разберете, кризата в ЦСКА не е само за ЦСКА, а за целия български футбол. От ЦСКА и Левски и още 1-2 отбора зависи изграждането на българския футбол. Аз лично предпочитам кризата на ЦСКА отколкото Черно море или Черноморец да ни представят на Евротурнирите. Какво сте се хванали за гушите и единия ЦСКА така, другия Левски така. Помислете малко вие тука се карате, а те след мача сядат на по бира в близката кръчма. Аз обожавам ЦСКА, но въпреки всичко съм българин, така че пожелавам успех на Левски, макaр и не заслужено да се представят добре и най- вече да представят България. И дано всичко в ЦСКА се оправи и всичко да си бъде по старому!!!

RUSSIA_FAN
04.07.2008 16:11

Мило ми момче......МИСЛИШ ЧЕ СИ ПРАВ? МИСЛИШ ? МИСЛИШ ЛИ ?

и какво си ми го написал тоя въпрос накрая ? явно не си сигурен ? нямаш инфо ? ама ти дудне устата е така колко да не стой затворена.

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ аз да ви попитам вас голямите УЛТАРАСИ И ФЕНОВЕ на ЛЕФСКИ

на колко мача сте били през живота си ? ?? не ви чух ? КОЛКО

rosen_bs
04.07.2008 14:43

Относно до icone_81:Кажи ми кога ЦСКА са играели нападателен футбол с/у Левски?Винаги когато играят двата отбора ЦСКА винаги са в собствената си половина и чакат на някаква контра атака за да успеят да вкарат гол.ЦСКА си е по слаб отбор от левски и то се вижда в директните двубой и мисля че сам прав.

icone_81
04.07.2008 14:04

Ще "пребиете" ЦСКА като магарета, а шансовете Ви за ШЛ - нищожни. Много омекна нещо. Едно е на умряло куче да вадиш нож, а друго излиза като се наложи да игрзете футбол в Европа, ААААААА, циркаджия. Ами представете си ЦСКА криво - ляво да успеят да сглобят някакъв отбор, пък да вземат и да ви бият, малееееееее к'ъв смях ще падне. Но тогава пък я съдията ще ви е виновен, я терена, я малшанса, все ще си намерите причина, но никога няма да си признаете, че не можете да играе футбол от класа, колкото и да сте силни. И все пак успех в квалификациите за групите на ШЛ. Желая ви го от сърце, защото съм преди всичко Българин. Пък дано да успеете да си вземете и точица в тези групи, ако стигнете до тях, разбира се. Успех още веднъж.

sMoke
04.07.2008 13:11

Това е изказване от чорбарин....прав си за Вуцов, че не се държи идиотски но не се залъгвай за ЦСКА ...

dracula_88
04.07.2008 12:40

Аз не зная досега Стойчо да се е бъркал в управлението и делата на "синия" тим, нито пък Мъри го правеше преди да дойде този олигофрен. В началото на кариерата като треньор на Вили дори имах някакви симпатии към него, но точно просташкото му поведение с течение на годините ме отврати. Въпреки, че има някакви перспективи да стане добър треньор, определено те са оставали и остават в сянката на ИДИОТЩИНАТА МУ. Преди известно време на два пъти искаше ЦСКА да се разпадне, а сега иска мегакриза, която да ги направи неконкурентни. Явно това е единствения начин да триумфира над "армейците", иначе май няма как да успее. А колкото повече се "дръвчи", толкова повече го Е СТРАХ ОТ ЦСКА!!!