Ал Ахли Кайро - Смуха, загубен

12:24
Ал Ахли Кайро - Смуха, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 2 познати от 4 мача - 50% успеваемост

Залог на деня за 07.07.2014 г.:

Ал Ахли Кайро - Смуха, 22:30 часа

И двата тима стартираха елитните плейофи с по две победи, но общо погледнато те не са никак равностойни. Освен, че Ал Ахли е доста по-популярен и мащабен клуб в Египет, точно сега той се намира в отлична форма. Наличието на осем победи в последнити му десет шампионатни изяви потвърждава отличния тренд, който спазва той, и днес може да продължи. Смуха няма победа на този терен, а в най-скорошните си десет мача в първенството взе едва четири победи, като две от тях бяха в последните два кръга. Тук класата и факторът домакинство трябва да бъдат достатъчни на Ал Ахли да заслужи всички точки в двубоя.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.90

Георги СотировЗа договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация