Предричат тежки дни за Иван Иванов в Базел

10:41
Предричат тежки дни за Иван Иванов в Базел
Футболист номер 1 на България за миналата година Иван Иванов го чакат тежки дни в Базел, предрича швейцарският вестник "Блик", цитиран от "24 часа".

Причината е натрупването на цели 6 централни защитници в шампиона на алпийската държава. Последният на този пост стана изненадващо привлеченият аржентински ветеран Валтер Самуел. 36-годишният бранител, който има спечелена Шампионска лига с Интер, подписа за 1 сезон.

Според "Блик" със сигурност ще се раздели с някои от останалите централни защитници в трансферния пост. Като варианти са посочени Айети, Сауро и Иванов.

За българина ще е много трудно да се завърне в състава след паузата от над половин година заради травма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
25.07.2014 17:36

Валтер Самуел ще му бъде в сянката! *wink* Според мен нашия може би ще е резерва само в началото докато се възтанови напълно от контузията си и след това ще си е солиден титуляр през целия сезон! *smile*

bacardy_breezer
25.07.2014 17:31

Няма да го махнат Иван, не се бойте. А и ако случайно решат да го продават веднага ще го вземе някой силен тим, така че няма да остане на сухо. Нека все повече български момчета да се уреждат в добри европейски отбори *smile* Като си спомня до преди няколко години само Марто Петров, Стенли и Бербатов играеха в силни първенства и отбори, а сега имаме много и то млади играчи в чужбина: Манолев в Динамо Москва, Г. Миланов в ЦСКА Москва, Ивелин в Кубан, Вутов в Удинезе, Чочев в Палермо, Единсон в Дортмунд, Неделев в Майнц, Славчев в Спортинг, Гълъбинов в Ливорно, Тонев в Астън Вила... Дано и Ники Михайлов си намери отново силен отбор, Стефан Велев от Славия също скоро ще замине за чужбина, а не е изключено и Влади Стоянов, ако направи пак силен сезон с Лудогорец в Европа и той да поеме към Запада. Тонев също дано се наложи във Вила или ако не успее то поне да си намери добър отбор, в който да играе редовно.

pesholudiq
25.07.2014 14:23

Беше твърд титуляр, съмнявам се ей така да го разкарат.. Дано контузията не му повлияе на формата и играта, защото знаем много такива случаи

crazy_rabbit
25.07.2014 11:41

Русия им е най-добрия защитник... Едва ли ще има ядове !