Фен мнение: Това е Локо Пловдив!

15:55
Фен мнение: Това е Локо Пловдив!
Публикуваме без редакция един материал, изпратен на официалната страница на Локомотив Пловдив от фен на тима:

"Изминаха няколко дни от срещата със Славия изпълнена с толкова много емоции. Някак си неусетно, чувствата преди, по време и след този мач преляха в очакване на следващото гостуване - този път в Хасково. Някак си неусетно футболът отново се върна като тема на семейната маса, в автобуса, на работното място, на по бира с приятели. Най-често срещаният въпрос е "с какво ще ходим в Хасково". Това уникално усещане, този неповторим пловдивски дух се завърна с пълна сила само два мача след старта на първенството. Въпреки всички въпросителни, въпреки всичката кал, която беше хвърлена по локомотивската общност от недоброжелатели, нашите цветове, нашият дух засияха над Пловдив по-силно от всякога.

Това е Локомотив приятели! Това е Пловдив! Футболът се завърна под тепетата със страшна сила. Някак изведнъж отминаха дните на апатия, дните в които с болка си търсихме извинение да не идем на мач, само и само да не станем свидетели на поредното престъпление спрямо нашата любов. Тези дни отминаха приятели - сега Локомотив е на всички нас, Локомотив е чист, неопетнен - идеалът на спортния дух, есенцията на футбола - клуб, фенове, играчи обединени под едни цветове, под една емблема.

Днес съм щастлив и горд от това, че съм фен на Локомотив Пловдив. Картата за "Спортклуб" седи до личната ми карта в портфейла и с радост си я гледам всеки път, когато плащам нещо в очакване на следващата събота, когато отново ще ида на стадиона с приятели и ще прекарам едни незабравими часове. Щастлив съм, че отново се върна свитият от притеснения корем и безсънните вечери, пеенето до последната секунда на мача в подкрепа на отбора защото знаеш, че всеки един момент героите в черно и бяло може да обърнат развоя на нещата, прегръдката с футболистите, едва ходещи, но радостни, че хилядите черно бели сърца туптят за тях! Това е Локомотив Пловдив, моят Локомотив, твоят Локомотив.

Нека всеки един от нас направи всичко възможно за да запали огъня в онези негови приятели, в които той едва дими. Нека направим едно незабравимо гостуване само на 60тина километра от Пловдив в Хасково! Един футболен град, който от години чака да има отбор в А група. Един град, който заслужава да стане свидетел на това как черно-бялото море подкрепя отбора си!

Всички в Хасково, само Локо!"

Автор: Христо Петров

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jedadaq
30.07.2014 00:38

Але але оооо,але але оооо, само Локо але, с цялото си сърце аз обичам теее !!!!!!!!!!!
1926

fena1234
29.07.2014 21:45

Колкото и да дойдете в Хасково не можете да ни надвикате *wink*