Сензационно - Ромарио и Шумахер в Шампионската Лига

21:40
Сензационно - Ромарио и Шумахер в Шампионската Лига
От ръководството на шампиона на Сан Марино С.С. Мурата заявиха по-рано днес, че се надяват да успеят да склонят бившата звезда на бразилския футбол Ромарио да се върне към активна спортна дейност, като вземе участие в техните мачове от Шампионската Лига този месец.

Мурата, който спечели първенството на намиращата се на италианския полуостров република ще бъде домакин в първия мач срещу отбора на Гьотеборг (Швеция).

"Шансовете да видим Ромарио отново в игра с фланелката на нашия отбор е към 70%", заяви спортният директор Денис Касадей пред италианския "ANSA".

42-годишният Ромарио се отказа от футбола през април. Преди да се оттегли обаче, той покори границата от 1000 гола и това го превърна в една от емблемите на световния футбол за всички времена.

Касадей също има идеята да отправи запитване към 7-кратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер да играе за неговия отбор, но това изглежда почти невъзможно.

"Шумахер е много по труден. Ние просто искаме да привлечем повече публика и да популяризираме спорта в страната. В тази насока евентуалното участие на двамата ще бъде отлична реклама", завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация