Лил - Краснодар, загубен

15:51
Лил - Краснодар, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. септември: 6 познати от 13 мача - 46,2% успеваемост

Залог на деня за 18.09.2014 г.:



Лил нямаше шанс срещу Порто в квалификациите на Шампионската лига, но неговата класа е безспорна и тимът има отлични шансове да направи повече от добро представяне в Лига Европа. Не всички френски тимове подхождат с максимална мотивация, когато играят в този турнир, но Лил поне на този етап подсказва, че ще се опита да се представи достойно и няма да демонстрира подценяване. Краснодар играе наистина добре в последно време и израстна като клуб, но е с класа под тимове като Лил. Днес гостите от Русия няма да могат да използват един от най-добрите си играчи, добре познат в България - Жоазиньо, а това няма как да не повлия на представянето им. Руският тим ще търси точки на своя земя, а навън ще се надява да открадне нещо, но срещу Лил шансовете му не са никак големи.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.80

Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари