Измислена дузпа тласна Реал към изразителен успех срещу Елче, CR7 заби 4 гола (видео)

22:48
Измислена дузпа тласна Реал към изразителен успех срещу Елче, CR7 заби 4 гола (видео)
Отборът на Реал Мадрид постигна убедителна победа като домакин на Елче в мач от 5-ия кръг на испанската Примера дивисион. Двубоят на "Сантяго Бернабеу" приключи при резултат 5:1, като Кристиано Роналдо добави още четири гола на сметката си.

Изненадващо гостите, които играеха роля на аутсайдер, първи успяха да открият резултата. Това се случи в 15-ата минута, когато бранителят Еду Албакар реализира дузпа, отсъдена за нарушение на Кристиано Роналдо, който нарита противников футболист в опит да изчисти топката при разбъркване в наказателното поле на Белия балет.

Радостта на футболистите на Елче обаче продължи твърде кратко, след като Гарет Бейл възстанови равенството в 20-ата минута. Малко по-късно главният арбитър на срещата Клос Гомес даде изключително спорна дузпа за домакините. Марсело падна доста артистично и успя да заблуди рефера. С изпълнението на наказателния удар се ангажира обичайният заподозрян Роналдо, който не сбърка за 2:1.

В 31-ата минута отново Роналдо бе точен за 3:1. Този път португалецът се разписа, засичайки с глава центриране на Марсело отляво.

През второто полувреме белите играха в по-спокойно темпо и се задоволиха само с още два гола във вратата на съперника. Четвъртото попадение за Кралския клуб бе дело на Роналдо. Двукратният носител на Златната топка оформи хеттрика си от дузпа в 80-ата минута. В добавеното време той реализира още един гол, с който фиксира крайния резултат 5:1.

Така Реал се изкачи на 4-о място в класирането с 9 точки, а Елче остана на 13-а позиция с 4.

Състави:

Реал Мадрид - Навас, Рамос, Марсело, Карвахал, Варан, Бейл, Кроос, Ияраменди, Родригес, Иско, Роналдо; Резерви - Касияс, Коентрао, Бензема, Ернандес, Арбелоа, Начо, Модрич

Елче - М. Ерера, Сисма, Ломбан, Албакар, Пелегрин, Адриан, Москера, Г. Родригес, Джонатас, В. Родригес, Короминас; Резерви - Суарес, Роко, К. Ерера, Анхел, Файр, Пашалич, Тутон

Реал Мадрид - Елче 5:1

'15 Албакар (д.) - 0:1
'20 Бейл - 1:1
'28 Роналдо (д.) - 2:1
'31 Роналдо - 3:1
'80 Роналдо (д.) - 4:1
'92 Роналдо - 5:1

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2014
24.09.2014 11:08

Определено Уинър не ги бива със заглавията, а най-вероятно статиите се пишат от някой супер пристрастен фен! Реал съвсем закономерно си изджаскаха Елче! Че съдията не знаеше какво пари - така е! Но това по никакъв начин не повлия на резултата! Както и NoDiggity е дал примера със заглавието след мача на Юнайтед, и тук е съвсем неадекватно!

NoDiggity
24.09.2014 09:56

Кефи ме как журналята на Уинър пишат статиите си с двоен стандарт. Не съм гледал тоя мач и не знам каква е дузпата, но заглавието е меко казано смешно! За сметка на това пък, в Неделя когато Юнайтед загуби с 2 нереални дузпи, при които имаше 100%-ови нарушения преди това, заглавието беше "Велик Лестър обърна Юнайтед" Айде вземете да си намерите някакви редактори/драскачи, които поне маааааааааалко по-обективно да ви пишат статиите. От километри си личи пристрастията към други отбори...

crazy_rabbit
24.09.2014 06:08

Много прост народ :/ Всяка грешка на съдиите от доста години вече се определя като подпиране от всички световни институции... Никой не мисли, че тея хора трябва да следят някакви мега симуланти от сорта на Бускетс, Алвеш, Роналдо, Дрогба и т.н. /идват ми на първо четене/, при супер висока скорост на игра на голям терен да не се "катапултират" сами... Реал М едва ли има нужда от подпиране точно срещу тези, точно сега...

sdw
24.09.2014 02:59

Много нелепо заглавие.Не трябва темите да са правени от хора с пристрастия.Наистина първата дузпа беше измислена,но "тласна" е прекалено.Освен изразителния резултат,играта беше изцяло в ръцете на Реал и дори можеше и като с Депортиво да стане.

ReyesDeEuropa
24.09.2014 01:52

Да идва ред на Лудогорец и това е! Писна ми от псевдо патриотизъм. Като кажат всички "българин съм и ще се радвам, ако Лудогорец вземат точки срещу Реал" и то фенове на Реал, направо ми бъркат в здравето. Направо ще си умра от яд, ако случайно загубим сигурните 3 точки с/у Лудогорец. Сега за мача, играхме силно само 20-25 минути общо в мача, но не трябва и повече. Срещу такива леки съперници трябва да се пестят сили за по-трудните мачове, тъй като нямаме особена дълбочина в състава. Определено ако Хесе не се завърне скоро, не виждам да имаме резервни крила, а що годе добре представилият се в предсезоната подготовка Васкез беше изпратен под наем. Хамес започва да влиза в час, с всеки изминал мач играе все по-добре, а днес много добро впечатление ми направи Иско. Много движение и старание в играта му, постоянно търсеше топката, а дори се връщаше до защитата, за да я изнася. Анчелоти направи много добре, че даде почивка на Модрич, защото той е може би най-важният футболист редом с Командира. Като цяло ни трябваха няколко такива победи с изразителен резултат, за да възвърнем леко накърненото самочувствие. А за Кристиано каквото и да кажа, ще бъде малко. Просто имам чувството, че този сезон ще му е още по-силен от миналия.

Gena1
24.09.2014 16:12

Пошегувах се бе човек *beer* естествено че всеки така говори за отбора си включително и аз

ReyesDeEuropa
24.09.2014 14:37

Не мога да разбера защо се заяждаш? Така съм свикнал да пиша и говоря, когато става дума за любимия ми отбор. Не виждам къде е проблемът.

Gena1
24.09.2014 09:45

Не разбрах само като играхте ти на кой пост точно игра*wonder*

MU121
24.09.2014 01:45

Това че съдиите правят грешки не означава че подбират някой отбор.Просто в такива мачове е ясно че ще има дузпи за атакуващия отбор, те другите центъра не могат да минат.Но в някой мачове се вижда че има яка подкрепа от чернодрешковците за което не е виновен отбора.За това трябва да има яки санкции на такива съдии защото развалят репутацията на клубовете и развалят кефа на зрителя.

Joachim
24.09.2014 00:19

Що не коментирате дузпата срещу Роналдо? Аз такива смешни дузпи скоро не бях виждал. Никакво докосване и той пада като по учебник. Направо е жалко....*referee**referee**sick*

LosMerengues
24.09.2014 12:51

Ти си тотално спрял, играча на Елче препъна Роналдо и не му позволи да стреля, не знам за какво ревеш? Реал печелеше мача и без дузпите, а и не те видях да ревеш когато свириха смешната дузпа за Депортиво срещу Реал, когато подминаха 2 на Реал в мачовете с Атлетико, когато Вела вкара с ръка за 4:2....нямаше те, но сега ревеш? Защо не кажеш нещо и за дузпата за Елче, Роналдо искаше да изрита топката, оня се подложи и....дузпа. И защо си ядосан, Роналдо просто прояви благородство - Видя, че Меси не може да ги вкарва и реши да му покаже как се прави.*joking**joking**joking*

Joachim
24.09.2014 01:31

Къде има дузпа вие сляпи ли сте? Няма никакъв контант футболиста от Елче си протяга кракъ и го маха и Роналдо женчото веднага пада като дори е докоснат. Видео гледах от това което е публикуване тук. Пусни си го 2-3 пъти да се убедиш, а не да се излагаш ...

crip1
24.09.2014 01:04

Може би защото всеки вижда, че я има? Естествено ако си гледал от камерата която в трол футбол беше преложил лорд HASSI, трудно ще я видиш.Дузпата още в реално време се видя, играча на Елче дори не протестира.

LosMerengues
24.09.2014 00:01

Дузпа срещу Марсело НЯМАШЕ, но нямаше такава и за Елче, така че заглавието е МЕКО КАЗАНО...НЕЛЕПО.

Messiah
23.09.2014 23:50

Цигания отвсякъде.....това е РЕАЛ,, копелета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Писна ми от манипулирани резултати!!!!!

LosMerengues
23.09.2014 23:00

Почва леееко да ме дразни това лигавене през второто полувреме, общо взето играем по не повече от 20-30 минути на мач на високо ниво, може би е нормално защото повечето играчи нямат подготовка, изморени са заради световното, но срещу Сосиедад и Атлетико се видя, че това е много, много опасно. Все пак в последно време играем срещу по-леки съперници, на всеки 3 дни, така че има някаква логика да се пестят сили, а вкарахме 18 гола в 3 мача все пак.
Иначе по 1 нелепа дузпа и за 2-та отбора, но явно Клозчо толкова си може.

elkunaguero
23.09.2014 22:59

Бахти пропадналото първенство Барса и Реал всеки мач вкарат по 5,6 гола Меси и Роналдо над 50 гола

LosMerengues
24.09.2014 12:54

И с какво точно Тотнъм и Евертън са по-интересни от Валенсия, Севиля, Билбао и Сосиедад?

lubomirsb
24.09.2014 08:30

Под силно първенство се има предвид силата на отборите. По твоята логика в момента примерно Байерн може да изнасили всички отбори от всички първенства и германците да излязат като най-силното първенство. В испанското примерно има много декоративни отбори които просто нямат шансове. Отделно силните отбори в испанското са 3 , които наистина да седнеш да гледаш да ти е интересно (реал,барса,атлетико). В Англия са Арсенал, Ливърпул, Юнайтед, Сити, Челси, Тотнъм може да се добави и Евертън, като се има предвид че не изброените отбори винаги поднасят изненади и не се дават ама изобщо. Примера с Юнайтед-Лестър.

CLOTH
23.09.2014 23:40

Постоянно говорят колко по-силно е английското първенство, но нямат никаква идея както говорят. Никой, ама никой не прави разлика между СИЛНО и УСПОРВАНО. Да, английското е много по-успорвано, там постоянно се очаква първият да падне от последния, в испанското това безспорно рядко се случва. Но ви гарантирам, че испанското е по-силно по редица факти. Първо : Реал Мадрид и Барселона могат да бият всеки един тим от английското с разлика(ще видите какво ще стане с Ливърпул), второ : миналата година финала в ШЛ беше 2 испански отбора, докато в ЛЕ от 4-те полуфиналиста, имаше 3 испански, какво повече да си говорим? А друг е въпросът, че ако жребият не беше срещнал Атлетико и Барселона, можеше и в ШЛ да има 3 от 4 испански отбора. И още много такива примери, за които не ми се напряга да се сещам точно сега.

UrRolS
23.09.2014 23:20

Те Реал и Барса ,и в Англия да играеха нямаше да е много по различно *wink*

RMcF_
23.09.2014 22:58

13 гола за 2 мача.. хм.. Лудогорец да му мислят.. въпреки, че като БЪЛГАРИН бих се радвал, адско много да стане някаква изненада, колкото и да е .. голямо ми е въображението *lol*

GrandeBarca
23.09.2014 22:53

Много играе тоя бе ;Х Както е тръгнало ако е здрав на 80% вече си е голмайстор на Ла Лига още повече,че Меси вече няма да праи през мач хеттрик с така по-новата роля на терена която има..Роналдо вече има 10 гола кой ще го догони ако е здрав...пък и на 90% си взима ЗТ..най-вероятно...той пръв ще подобри рекорда на Раул за голове в ЕКТ,въпреки,че Меси го водеше доста...поне го сритайте за Сряда,че Влади Стоянов ще му замине кариерата..почвам да се притеснявам да не изпаразни националния още ве 30та минута :Д да махнеме майтапа...лошо ни се пишв с този Реал напред :ХХ

haldir
23.09.2014 23:09

Според мен ще стане точно обратно ,ако им потръгне играта ще бият с разлика.В ШЛ не се отпускат,така както в първенството и винаги играят за по-категоричен резултат.А и Роналдо ще е доста надъхан да стане №1 по голове ,колкото се може по-скоро!!!!

CLOTH
23.09.2014 22:57

Все си мисля, че ще се смилят. Лудогорец са безспорно добър отбор, но не мисля, че ще имат шанс. Нещо от сорта на 0-2 на полувремето и после на леки обороти най-много 0-3. А си мисля, че може и да видим гол за зелените недоразумения. 1-3 е удачен резултат.

RMcF_
23.09.2014 22:53

нашия Роналдо.. голяма машинка

GrandeBarca
23.09.2014 22:40

Тва Борето Касабов ли е ? Той е луд фен на РМ..всеки мач коментира на Реал той..и като коментира ЕЛ Класико..така не се сдържа и коментира пристрастноусетил съм го отдавна тоя лудак :Д той не коментира мача коментира 2ри хеттрик на Роналдо в рамките на 3 дни и викаа :Д :Д..а сега на удара на Кроос се едно е 0-0 в 95 мин и Реал с този удар печелят ШЛ :Д Борето е луд :Д

CLOTH
23.09.2014 22:39

До коментар [@comment 1706529] от [@user GrandeBarca]:

И на мен ми се е случвало, не трябвало коментарът ти да е само с главни букви(глупостите на уинър).

GrandeBarca
23.09.2014 22:43

Уинър са опасни АХАХА :Д

dido9730
23.09.2014 21:57

Като ни дават такива дузпи развалят авторитета на Реал Мадрид.

crip1
23.09.2014 21:53

Мн смешна дузпа ни дадоха, но пък и без нея си ги обърнаха.

sakata_97
23.09.2014 21:49

И без тази пресилена дузпа която тоя съдия даде пак си ги обръщахме.След като Бейл вкара всичко беше ясно

Joachim
23.09.2014 21:45

Кви са тия дуспи бре? Тая на Марсело като я видях и паднах ...

NickoRM
23.09.2014 21:34

Видяхте ли жестовете на Роналдо феновете на МЮ!

ManU_FaN
23.09.2014 21:31

Да не свири Клатенбург тоя мач !?

ReyesDeEuropa
23.09.2014 21:32

Не е виновен Клатенбърг за трагичното ви представяне в защита, а Ван Гаал. Но все пак това не е тема на Манчо.

CLOTH
23.09.2014 21:30

Тия дузпи са коя от коя по-глупава...какви са тия съдии бе, къде ги намират... падат си сами и Марсело и другия и тоя си свири. 1:0 трябваше да е резултатът, а не 2:1, ФАРС пълен.

monte_carlo
23.09.2014 21:29

Какви са тия дузпи бре и двете ги нямаше *joking* Сбърках тренера на Елче с Жозето по едно време, като гледам и руският коментатор също каза нещо подобно хахаха

El_Capitan
23.09.2014 21:29

Поправям се , тази дузпа за Реал беше още по-смешна и от първата. Съдията и за В група не става.

ManU_FaN
23.09.2014 21:29

хахахах по измислена дузпа няма

ReyesDeEuropa
23.09.2014 21:30

Точно фенче на Юнайтед да коментира е просто иронично.

sluchainik
23.09.2014 21:21

дайте един линк мача плс колеги

NickoRM
23.09.2014 21:28

[@link http://www.frombar.tv/20140923/vv542109d55bd126.90647968-900753.html] пробва тоз.

sluchainik
23.09.2014 21:25

по принцип гледам от този сайт причтел но,нещо не иска да зареди..

NickoRM
23.09.2014 21:23

Ето тука има много избери си - [@link http://www.frombar.tv]

The_Stallion
23.09.2014 20:56

Някой може ли да даде линк за мача.Много благодаря предварително.Иначе очаквам асистенция и гол за Хамес Родригес и победа на 0 . Hala Madrid *smile*

sakata_97
23.09.2014 20:41

5:0 състава е добър,но можеше да пусне Чичата титуляр