Роберто Карлош се стяга за Висшата лига

21:39
Възрастта не винаги е от значение, важно е да имаш нужната мотивация. До тоя извод може да стигне човек, когато научи, че 35-годишният Роберто Карлoш, който дълги години бе в редиците на испанския гранд Реал Мадрид и понастоящем защитава цветовете на турския Фенербахче е намерил идеята да заиграе в Челси за привлекателна.

"Щастлив съм в Турция, но да играеш в отбор като Челси при това под ръководството на Сколари е наистина предизвикателно, а аз обичам предизвикателствата", заяви левият бранител.

Треньорът на "сините", който напусна поста на национален селекционер на Португалия след Евро 2008 явно възнамерява да се довери на доказани играчи и след като вече си осигури услугите на Деко, на дневен ред е друг негов сънародник.

"Нормално е за един треньор да разчита на познати за него лица, но за момента не сме провели нито един разговор относно евентуалното ми преместване в Лондон", завърши играчът.

Левият краен защитник се слави с изпълнението на страхотни преки свободни удари и не веднъж е огорчавал противниковите вратари.


За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

luks0r
09.07.2008 14:40

Според мен трябва да остане в турския клуб Фенербахче
и какво като отиде в челси ?! да съсипе кариерата си ония новия треньор дали ще го пусне тютюляр ?!

svetlio_vn
09.07.2008 14:07

Явно от Челси са му предложири повече пари , отколкото получава във Фенербахче и защо да не премине там ? Тъкмо ще го видим дали е годен все още за Големия футбол .