Левски с интерес към играч на \"червените\"

14:45
Левски с интерес към играч на \"червените\"
Според повечето футболни фенове, част от които на Левски, Велислав Вуцов може да не е добър стратег в спортно отношение, но по всичко личи, че извън игрището може да води умело борбата с враговете си.

В продължение на няколко седмици бившият наставник на Калиакра не спря да се подиграва с и около ситуацията в ЦСКА, а сега предприе и офанзивна по привличането на играч на "армейците".

Бразилецът Маркиньос все още е играч на "червените", но според близки до него той умишлено е отказал преминаване в Шинник с надеждата през следващата една седмица да разтрогне с клуба и да премине в който и да е друг като свободен агент, но при по-добри финансови условия за самия него.

Вуцов в момента разполага с двама опорни халфа в лицето на Сърмов и Дарко Тасевски, но те по-скоро изглежда са нежелани от синия наставник. Това допълнително подсилва появилата се информация за дружба между участника ни в тазгодишното издание на Шампионската Лига и играчът на настоящия шампион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
10.07.2008 11:28

Добре казано " сред 34-те наи добри стадиона в БГ " , е как няма да е нали в БГ общо стадионите са 33

Huku
10.07.2008 10:46

Това блато е сред 3-4-те най-добри стадиона в България.
И за разлика от повечето стадиона там са вложени милиони в ЕВРО !!!

aivano
09.07.2008 20:35

На левскарите знаем,че само приказките им са много,а стане ли въпрос за футбол ги няма никакви и по половин година не си отварят устата!
Пък и когато ги отворят се вижда колко им е акъла!!!
Явно и тази година ще е така във футболно отношение ще ги подпират БФС-ДПС и подопечните им комисии и най-безсрамно ще твърдят,че играят най-правилния футбол,ще повтарят колко са лоши другите стадиони,а тяхното блато е най-доброто!!!