Грешка свърза Ники Михайлов с ЦСКА

10:33
Грешка свърза Ники Михайлов с ЦСКА
Бившият вратар на "сините" премина през миналото лято в отбора на Ливърпул, пожелан лично от Рафа Бенитес, но проблемите с издаване на работна виза, свързани с броя участия с националната гарнитура, го принудиха да заиграе в "ниската земя" с фланелката на Твенте.

Именно с този отбор е свързано бъдещето на сина на Борислав Михайлов, който удължи своя договор за период от още две години.

Руският  "Спорт-Експрес" публикува твърде интересна и грешна информация, според която вратарят е тръгнал по пътя на своята футболна кариера не от "Герена", а от "Българска армия". Явно в братска Русия държат изключително много на марката ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manunited666
09.07.2008 14:49

НЕ , ти си явно много смотан ... просто ЦСКА е комунистически отбор эащо мислиш има и ЦСКА в Русия ? Аман от раэбирачи , такива като тебе не трябва да си искаэват мнението.

adrenaline1
09.07.2008 13:51

Нормално е ... никой нито в европа нито в русия нито където и да е не е чувал за нещастното отборче левски

mystic_knight
09.07.2008 13:30

Като коментар на мнението на aivano бих казал:
1. Според мен Мароко не е точно в Европа.
2. Българският футбол е толкова скапан, че хората не знаят, че в София имало цели два "гранда". Няма да се изненадам, ако повечето хора си мислят, че единственият български отбор се казва просто "София".

aivano
09.07.2008 12:04

Не бих се гордял ако такъв вратар имаше в ЦСКА,но красноречив е факта,че който български футболист бъде продаден на Запад се свързва с името на ЦСКА -не станаха ли твърде много грешките!?
Да не забравяме и случая с повиквателните за мароканския олимпийски отбор миналата година,когато повиквателните бяха пратени в централата на ЦСКА явно българският футбол е известен в Европа единственно с името на ЦСКА-ОТБОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ