Константинов: Готов съм да остана

20:12
Константинов: Готов съм да остана
Пламен Константинов е готов да продължи работата си начело на мъжкия национален отбор по волейбол. Това призна самият треньор в интервю пред "ТВ7".

"Моето желание е да продължа. Не можахме да покажем пълния потенциал на отбора, треньорският щаб пък не успяхме да направим промените, които бяхме запланували", каза Константинов.

Очаква се следващата седмица Управителният съвет на федерацията да се събере, за да оцени работата на Константинов и неговия колега начело на женския тим Владимир Кузюткин. По всяка вероятност двамата треньори ще получат мандати до Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

"Мисля, че в един по-дълъг и по-спокоен цикъл отборът ще покаже възможностите си. Точно затова съм позитивно настроен, въпреки лошите резултати на световното първенство. Но първо трябва, разбира се, Управителният съвет да вземе своето решение", добави Константинов.

Треньорът продължава работата си в Губерния Нижний Новогород, въпреки че има да се справя със сериозни кадрови проблеми. Най-големите трудности са свързани с поста на централния блокировач, където бившият руски национал Алексей Кулешов е приет в болница, а Виктор Йосифов се възстановява от операция и ще е в състояние да играе най-рано след месец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация