Гришо на финал в Стокхолм

18:44
Гришо на финал в Стокхолм
Световният номер 10 Григор Димитров се доближи на само една победа от защита на титлата си от Стокхолм, след като записа успех над Бърнард Томич с 6:3, 7:5 в първия полуфинален мач днес.

Българският тенисист бе много стабилен в първия сет и един пробив му бе достатъчен, за да поведе в резултата. Втората част започна лошо за Гришо, след като Томич го поведе с пробив. Хасковлията отрази един сетбол при 2-5, след което влезе в страхотна серия и с 5 поредни гейма стигна до крайния успех след час и 18 минути игра.

По този начин Димитров се класира за финала на надпреварата и е съвсем близо до защита на титлата си от миналата година.

В решаващия мач българинът ще се изправи срещу първия поставен Томаш Бердих или квалификанта Матиас Бакингер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
18.10.2014 21:28

Имайки пред вид майсторската форма в момента на Гришо, си мисля, че коефициентът за спечелване на мача срещо посредствен играч(е хайде добре, не е посредствен, но е поне едно ниво в момента под Гришо) коефициентът за победа на нашето момче е просто подарък!

RadoslavR
18.10.2014 19:58

Ц Ц Ц Ц Ц националистиииииииииииииииииии каде сте беееееееееее *cigarette**cigarette**cigarette**joking**lol**lol**joking**lol**joking**cool**cool**cool**cool**cool**angry**angry*

RadoslavR
18.10.2014 20:41

Пак ли ти бе братле цял ден ли ще се засичаме тук там да спорим *joking**cool**cigarette*

futbolista_rs
18.10.2014 20:12

Простотията ти и вселената са безкрайни, но за вселената още не е доказано!