Вили скочи срещу бразилците, иска да ги гони

13:28
Вили скочи срещу бразилците, иска да ги гони
Треньорът на Левски Велислав Вуцов не скри недоволството си от представянето на някои играчи, след като водените от него футболисти не успяха да преодолеят тима на Калиакра Каварна, при това на собствения си терен. Резултатът и играта на отбора нагледно показа нагласата в някои футболисти на "сините", което подразни треньора.

Бразилските футболисти в Левски Зе Суареш и Жеан Карлуш разочароваха изцяло своя наставник, който не си спести критиките към тях след срещата. Заговори се дори, че желанието на Вуцов младши е да се отърве от тези  футболисти и да се потърсят по-добри техни заместници.

В този ред на мисли, бившият наставник на Черно Море, Спартак Плевен и Калиакра реагира бурно заявявайки:

"Твърдо мога да заявя, че в отбора има играчи, които мислят единствено за пари, но ако смятат да продължават по този начин, то не са познали."

Вуцов заяви също, че ще иска от президента на клуба Тодор Батков да бъдат наложени глоби на тези, които са демонстрирали бездушие и липса на желание за игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tuphco
10.07.2008 14:23

Не знам само защо им отделяте толкова внимание на тези некадърници, като целият футбол ни е ташак.
Докато има такива управници като Батков, Томов, Христолов и т.н.
Та дори и Гришата Ганчев, защо си прави школа човекът, като не я ползва. Абе хора, използвайте си школите. Какъв мерак да имат юношите да играят, като знаят че няма да ги пускат в първият отбор.

katq2007
10.07.2008 14:18

Слабички са горките, ще има да ни излагат в Европа. Вили не е никакъв треньор, а палячо.