Цвети: Срещу такива тенисисти или си перфектен, или падаш

21:41
Цвети: Срещу такива тенисисти или си перфектен, или падаш
"Срещу подобен ранг тенисисти или си перфектен и ги биеш, или падаш", заяви Цветана Пиронкова непосредствено след загубата си от Доминика Цибулкова.

Цветана Пиронкова загуби от Доминика Цибулкова с 3:6, 6:7 (6:8) в стартовия двубой от третото издание на Garanti Koza WTA Турнир на шампионките, който се провежда в столичната зала "Арена Армеец".

"Това е тенис мач и той е много непредвидим. Аз имах няколко шанса, но ги изпуснах. Мисля, че Доминика победи заслужено днес, тъй като беше по-непредвидимата тенисистка на корта. Постоянно играя със състезатели от топ 10 и топ 20, но за съжаление все още имам отрицателен баланс. Статистиката си е статистика, всеки път като излезеш на корта шансовете са 50/50. Мисля, че Цибулкова от самото начало беше по-остра и по-стабилна, а аз влязох малко по-късно в мача. Аз се пропуках на няколко пъти, но срещу подобни състезатели или си перфектен и ги биеш, или падаш. Накрая на мача си изпуснах нервите, за което съжалявам. Просто се ядосах, защото в последните мачове все имаше подобни моменти, които не успях да преодолея и затова се ядосах", каза Пиронкова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fred_duffy
29.10.2014 06:24

Пиронче, ти просто си една доста посредствена тенисистка,дори аз ще те бия.
е виждам защо пълнят новините с теб