Anatoli.Borisov

Потребител Anatoli.Borisov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 23 януари 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 59/93
  • Обща успеваемост: 63.44%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/4
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

  • Познати срещи: 0/1
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -