Andon.Paunkov

User name Andon.Paunkov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 30 март 2017

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 164/338
 • Обща успеваемост: 48.52%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 4/9
 • Обща успеваемост: 44.44%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 6/11
 • Обща успеваемост: 54.55%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 1/1
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 1/4
 • Обща успеваемост: 25.00%
 • Успеваемост за месеца: -