Annito0o

User name Annito0o
Точки 35.00 т.
Регистриран(а) на 04 април 2015

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 556/1179
  • Обща успеваемост: 47.16%
  • Успеваемост за месеца: 0.00%

Комбинации

  • Познати срещи: 9/553
  • Обща успеваемост: 1.63%
  • Успеваемост за месеца: 0.00%