diadopancho

Потребител diadopancho
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 02 юли 2006

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 1272/2669
 • Обща успеваемост: 47.66%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 38/179
 • Обща успеваемост: 21.23%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 5/11
 • Обща успеваемост: 45.45%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 1/2
 • Обща успеваемост: 50.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 5/13
 • Обща успеваемост: 38.46%
 • Успеваемост за месеца: -