Edis.Daudov

Потребител Edis.Daudov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 22 януари 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 55/127
 • Обща успеваемост: 43.31%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 7/88
 • Обща успеваемост: 7.95%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 0/3
 • Обща успеваемост: 0.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 1/1
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -