Hristo.Dimitrov

Потребител Hristo.Dimitrov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 25 март 2017

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 5/25
 • Обща успеваемост: 20.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 2/6
 • Обща успеваемост: 33.33%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 1/6
 • Обща успеваемост: 16.67%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 1/3
 • Обща успеваемост: 33.33%
 • Успеваемост за месеца: -