ivan_tsochev

Потребител ivan_tsochev
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 02 април 2006

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 25878/62723
  • Обща успеваемост: 41.26%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/38
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 2/13
  • Обща успеваемост: 15.38%
  • Успеваемост за месеца: -