naneto

User name naneto
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 09 март 2008

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 8578/15072
 • Обща успеваемост: 56.91%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 27/98
 • Обща успеваемост: 27.55%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 9/17
 • Обща успеваемост: 52.94%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 1/1
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 7/12
 • Обща успеваемост: 58.33%
 • Успеваемост за месеца: -