patarov9

Потребител patarov9
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 24 февруари 2018

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 53/118
 • Обща успеваемост: 44.92%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 1/1
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 29/53
 • Обща успеваемост: 54.72%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 9/16
 • Обща успеваемост: 56.25%
 • Успеваемост за месеца: -