rado_mashinata

User name rado_mashinata
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 04 ноември 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 2851/7398
 • Обща успеваемост: 38.54%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 4/161
 • Обща успеваемост: 2.48%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 292/758
 • Обща успеваемост: 38.52%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 18/46
 • Обща успеваемост: 39.13%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 11/25
 • Обща успеваемост: 44.00%
 • Успеваемост за месеца: -