richiuio

User name richiuio
Точки 170.00 т.
Регистриран(а) на 03 ноември 2006

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 3029/8680
 • Обща успеваемост: 34.90%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 3/325
 • Обща успеваемост: 0.92%
 • Успеваемост за месеца: 0.00%

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 397/902
 • Обща успеваемост: 44.01%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 43/71
 • Обща успеваемост: 60.56%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 84/170
 • Обща успеваемост: 49.41%
 • Успеваемост за месеца: -