vektrata_cskara

User name vektrata_cskara
Точки 120.00 т.
Регистриран(а) на 08 април 2010

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 2352/4470
  • Обща успеваемост: 52.62%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 1/2
  • Обща успеваемост: 50.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 115/177
  • Обща успеваемост: 64.97%
  • Успеваемост за месеца: -