Лечков: Приготвил съм фланелка на Бойко Борисов

14:53
Лечков: Приготвил съм фланелка на Бойко Борисов
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви, че очаква бъдещият премиер на България Бойко Борисов да присъства на демонстративния мач в Сливен по повод "15 години от САЩ 94".

"Организирам демонстративния мач, защото искам да се популяризира футбола в България. Всички, които желаят да присъстват са поканени. Правим всичко възможно и Христо Стоичков да присъства на събитието. Ицо дори си е направил резервация за полет до България, но чака президентът на неговия тим да му даде разрешение да дойде до страната ни за ден и половина", сподели Лечков.

Легендарният халф допълни, че ще направи всичко възможно на честването по случай 15 години от Световното в САЩ през 1994 година да присъства и бъдещият премиер на страната и настоящ кмет на София Бойко Борисов.

"Очаквам да дойде и да участва в мача най-актуалният политик в момента Бойко Борисов, дори сме му приготвили фланелка. Рядко премиерите идват на някой на крака, но сега ще се постараем да присъства, за да му дадем задача за спорта за напред", добави Лечков.

Героят от Мондиал 94 подчерта, че входът ще бъде свободен за всички желаещи, които искат да гледат демонстративния мач в петък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация