Специалист: Кобрата е истинска заплаха за Кличко

13:40
Специалист: Кобрата е истинска заплаха за Кличко
Кубрат Пулев е напълно способен да поднесе изненада, като победи Владимир Кличко в Хамбург. Това заяви боксовият анализатор и водещ в BaylorIC TV Инграм Джоунс в интервю за украинското издание Boxing News.

Анализаторът първо подчерта, че определено е фен на Пулев заради разнообразния му стил на боксиране.

"Удря достатъчно силно и не се бои да нанася много удари, като ги комбинира добре. Кубрат притежава добър баланс, умее да влиза в дистанция и да излиза от нея. Единственият му сериозен проблем се състои в това, че в последно време Пулев рядко излизаше на ринга. Този въпрос касае неговите мениджъри. Определям Кубрат Пулев като доста по-опасен съперник за Владимир Кличко от Александър Поветкин", каза Джоунс.

Той допълни, че Пулев има не само отличен ляв удар, но и бърз десен, който може да опита при левите на Кличко.

"Какво може да противопостави при клинчовете на Владимир? Стъпка встрани и веднага десен през ръката. Затова са нужни бързи крака и добър баланс - всичко това Пулев го притежава. Струва ми се, че доста хора недооценяват българина и смятат, че това ще бъде поредната защита на титла на Кличко. Аз обаче го определям като истинска заплаха за Владимир. Мисля, че Пулев има всички шансове да спечели боя. Що се касае до Кличко, той сега е скучен боксьор. По-рано се опитваше да разгроми всеки свой опонент, но няколко пъти допускаше тежки удари и беше нокаутиран. След това смени стила си под ръководството на Мани Стюърт", каза Инграм Джоунс. Той заключи, че би заложил за победа на Пулев с нокаут, но пак повтори, че е фен на българския боксьор.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация