Кличко нокаутира Пулев в 5-я рунд (видео)

00:29
Кличко нокаутира Пулев в 5-я рунд (видео)
Владимир Кличко нокаутира Кубрат Пулев в петия рунд на боя за световната титла в тежка категория, който се игра в зала "О2" в Хамбург.

Кобрата се би достойно срещу най-силния боксьор в света, но не издържа на бруталната канонада от удари, която украинецът му нанесе. Претендентът за титлата започна много силно в първия рунд и вкара добър ляв прав, който разклати Кличко, но световният шампион отговори мигновено и на два пъти прати в нокдаун българския боксьор в рамките на 15 секунди.

Във втория рунд темпото спадна, като двамата си размениха по едно леко попадение. В третия рунд Кличко вкара два много тежки удара, като вторият свали Кобрата в нокдаун, трети от началото на мача. Следващата част бе силна за Пулев и той успя да намери няколко пъти съперника си.

11 секунди преди края на петия рунд Кличко стовари унищожително ляво кроше на съперника си, което нокаутира Кобрата и той не успя да се изправи. По този начин българинът записа първа загуба в професионалната си кариера, след 20 поредни победи, и не успя да стигне до световната титла в тежка категория.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
16.11.2014 13:56

Не само че Форман е станал шампион на 45 , става въпрос , че самата мускулатура на Кличко е невероятна , нещо като на Джокович , все едно е дялан от камък , няма нищо излишно по него и е адски релефен , просто главата му е малка и няма развита голяма челюст като брат си например , което го прави по - податлив на удари , честно си признавам , тъй като гледам много спортове и ги следя изкъсо (макар бокса да не е от тях) , съм изключително запленен от старите спортисти , когато парите не са играели такава роля във спорта , когато всички са се наслаждавали на играта , която практикуват . За това си имах представа , че Кличко наистина не е нищо особено и просто няма конкуренция в момента , но определено мнението ми се промени , той е уникална машина , ако беше по - издръжлив щеше да е абсолютно перфектния боксьор

RMRM7
16.11.2014 13:35

Понеже следя немските сайтове, там има хора които продължават да подкрепят Кобрата,особено от Зауърланд, и говорят за тези лакти, а вие в България сте тръгнали да го обвинявате за държанието, той е боксьор, а не шахматист, така че ако не беше той,никой няма да чуе нещо за България, щом Кубрат говори така, значи има неща които знае, а ние не знаем всичко.

Horned
16.11.2014 13:37

За него и най-красивата жена в света е чалга певицата Андреа като България изобилства от красота от женският пол,само по избора си на партньор можеш да разбереш интелектуалният му капацитет.

RMRM7
16.11.2014 13:22

[@link https://www.facebook.com/video.php?v=1033291860030509]

Notlike
16.11.2014 12:46

Евала на Кубрат! Браво за това, че ни докара до такъв мач, за какъвто можем само да мечтаем. Но в самия мач.. имаше само 1 боксьор и това е Владимир Кличко. За мен пренавиването и изключително слабата ТРЕНЬОРСКА ТАКТИКА развалиха мача. Всеки знае, че в бокса ако си по-нисък, трябва да стоиш по-близо до съперника. Нашият бе на просто идеално разстояние за левия токат на украинеца. При това той дори не игра ултрадефанзивно, за което говореше и неговият гард. Той беше настроен да атакува, но същевременно много малко пъти влезе истински в мача. Доста хляб има да яде. Гордея се с него, защото е велик българин и показа на света несломимия дух на нацията, но като боксови умения - просто в тази категория Владимир е практически непобедим, само Поветкин има шанс срещу него, защото, както каза един пич по-долу, този руснак просто ДЪРЖИ на удари.

RMRM7
16.11.2014 12:37

Кличко няма как на 38 години да има такава енергия без медикаменти, ако е чист,защо отказва тестовете постоянно? Във всеки спорт най-добрите непременно са взимали допинг, без изключения, така че нека следващия път Кобрата да вземе нещо, и да отказва тестовете, а Кличко да го проверяват всеки месец

Horned
16.11.2014 13:22

Не е позволено да се удря,но нашият от друга страна удряше зад главата на Кличко,което също не е позволено.

RMRM7
16.11.2014 13:19

Понеже гледам разбираш доста от бокс, искам да разбера дали е позволено да си играе с лакти и да се бута ?

Horned
16.11.2014 13:02

Тъй като не съм отговорен,за такива въпроси,до колкото знам шампионът има право на няколко допълнителни неща,като това,а да се каже,че го е бил заради това,че се е напомпал е не реално,защото спрямо записите,който съм гледал на Форман„възраста му не беше определяща да бие 27 годишният тогава световен шампион Мишел Мурер,който е с 57 мача от който 52 победи и 40 нокаута.

RMRM7
16.11.2014 12:56

Тогава защо отказва допинг пробите постоянно ?

Horned
16.11.2014 12:47

Това е специално за един по-надолу коментар,който каза,че не разбираме от бокс и подкрепяме Пулев,ти си прав! Разбираш ли,че Джордж Форман става на 45 години световен шампион със светкавични реакции,а ви е ми говорите за Кличко на 38,освен от футбол,май си нямате и най-малка напредстава за бокс,че да коментирате,събратя българи.

sksw
16.11.2014 12:26

И аз съм българин и съм горд от Кубрат Пулев, но неможе да говорите за Кличко, че едва ли не е някакъв късметлия и слабак. Той е истинска машина и победи вчера. Съжалявам, че така се случи и аз исках нашето момче да спечели, но украинеца е истинска машина.

CoolPapaBel
16.11.2014 12:07

Кобра ти си нашия шампион! Самия мач беше победа! Държа се уникално добре на ринга напълни ми душата. АЗ СЪМ горд че все още има такива ВЕЛИКИ Български сърца като Товето! ВЕЛИК!

beneficato1
16.11.2014 11:18

Ха-ха-ха ,повечето коментиращи откровено си признават ,че не разбират нищо от бокс,но в същото време абсолютно убедено твърдят , че нашия се е представил добре и само късмета бил причина за успеха на Кличко.Да ама игнорирането на истината не променя истината-ФАКТ.А ситуацията е кристално ясна -просто класата си каза думата,дори бих казал,че Пулев устиска доста повече от очакваното.Ако Кличко не се откаже не се вижда кой ще го бие в следващите 10 години.И спрете с глупостите за цигански номера ,допинг,ръкавички и не знам си какви още глупости.Кличко е не само велик спортист, но и личност с влияние в световен мащаб-говори 4 езика ,има огромен принос за развитието на бокса ,брат му е кмет на Киев и т.н.На този фон нашия мутраген и чалгар изглежда като изтървано циганче в мола.И още реванш няма да има ,това беше шанса на Пулев.Определено считам Кличко за по -подходящ като лице на бокса -отколкото нашия непрокопсаник.Такава е реалността ,а всякакви там патриотарски изцепки говорят само за нисък интелект и неориентираност .

RVP_Reus_9
16.11.2014 11:15

Кобрата в този мач нямаше треньор. Този човек трябваше да му каже: "Виж сега, Кобра, тоя има силен ляв прав, пази се от него, както и финтира добре. Бъди внимателен!". Трябва и тактика. Пулев излезе с някакъв гард от гърди. Пази лицето, човек!!! Трябваше да избягва по-тежки сблъсъци до 7-мия рунд и после да го разбива, тъй като Кличко ще е изморен, гардът му ще е паднал и Кубрат трябваше да му цели "стъклената челюст". Но момчето прегоря преди двубоя. Нямаше опит. Важното е, че се би мъжки и здраво!!! Не му пукаше от нищо!!! Само такива българи да има!!!!

golemiq_geshan
16.11.2014 11:09

Каквото и да си говорим мафия или не снощи Кличко изглеждаше като висок 4 метра и тежащ 300 килограма пред Кубрат ! Обаче зачудех се , наистина ли е толкова добър този Кличко , толкова ли мощни удари има , че нашия на всеки удар почти падаше на земята и реших да изгледам един цял мач на Кличко на скоро срещу някой друг добър противник и тъй като четох , че преди мача Кличко казва , че Поветкин е по - добър от Пулев гледах точно мача му с руснака . Руснака показа адско мъжество , постоянно нападаше Кличко , получаваше удари уникални в главата , но продължи и продължи и въпреки ударите и че след мача не приличаше на човек не се предаде и дори имаше шанс за уникална атака в последните 20 секунди на 12-тия рунд . Това при положение , че Поветкин е с 12 санта по - нисък и 10 кг по - лек

vlatkyn
16.11.2014 11:00

Втори опит няма да има, освен ако Пулев не си основе някоя нова боксова федерация. Но нищо чудно в тоя спорт за безмозъчни животни всеки идиот може да си основе федерация.

dons_11
16.11.2014 10:22

[@link http://www.gol.bg/nachalo/2014-11-16/kobrata-blagodarya-na-vsichki-balgari]

[@link http://www.gol.bg/nachalo/2014-11-16/klichko-pulev-se-bi-mazhki]

madmaxxxx
16.11.2014 10:09

Значи..... тия от вас, "кличковците", които само сочат с пръст българщината, била тя позитивна или отрицателна, е хубаво да погледате мача още един път!!!! Няма да изпадам в оправдания и такива неща. Ако не на всички, то поне на повечето им беше ясно, че нашият го чака тежък бой. Умните викаха "убий го Кобра", а си мислеха на ум "а бе шибни му един два в муцуната за мен, то е ясно, че ще паднеш". Самият мач ли? Ами първите два нокдауна бяха типични за подлата украинска школа. Удар и бутане след това. През цялото време Кличко сякаш имаше в главата единствено мисълта да му направи аркада и след това да бие със ръце и глава по аркадата. Който наистина е гледал мача, ще потвърди. Кличко успя да изкара нашия от тактиката му, като му устрои няколко размяни на удари и като го държеше в клинч при всеки игрови възход на Кобрата. Като и при всеки клинч се работеше върху отварянето на аркадите на лява и дясна скула. Само му погледнете поведението, в момента на появата на първата аркада на Кубрат. Само там бие и само там слага главата!!!! Няма лошо и пак казвам - ТОВА НЕ ОПРАВДАВА Кобрата. Кобрата си е зелен и имаше нужда от загуба, че даже и от шампиона. Жалко, че не го би. Но да имаш 21 мача от които само една загуба и то от 10 години непобеден боксьор. Браво на нашия. Да действа бързо и го искам тук следващите 2 години с 10 взети мача!!!! Лично като фен искам следният сценарий: понеже украинската подлога, няма да даде реванш, искам Деонте Уайлдър да му счупи муцуната от бой (Кличко и на него ще иска да му бяга) и след това Уайлдър - Кобра - най-голямото събитие на годината!!!! Кобрата бие мургавия по точки след 12 рунда и става шампион на глобуса *smile* *smile* *smile*

Jason_Scotland
16.11.2014 09:54

Жалко за Кобрата. Очевидно тоз украински мехлюзин още го бива.
Все пак света не свършва. Тренировки здраво и след година-две втори опит*wink*

chiko58
16.11.2014 09:46

вместо да се радвате някои че е стигнал до финал ви го уплявате е кви българисте *stop**thumb_down*

PA3BPATHuK
16.11.2014 09:39

евала кубратчо все такива мачове да праиш ....... да те нокаутират 4-6 рунд дажаха 8 коефициент .... със 100 кинта лапнах 800 ...... жив и здрав да си днеска ще пия и ще ям за тебе ....... а за 1ви рунд беше още по висок ...... там щех да зема кам 1200 ама те пожали човека .... заради публиката

kolarov13
16.11.2014 09:27

хах ето това вече е интересно .... до вчера всички псуваха кличко , а сега го поздравяват *confused* , наистина Кубрат малко попрекали със оплакванията за ръкавици , съдия не знам си още какво ....

kolarov13
16.11.2014 12:46

това "примерно " нещо не важи тук , тъй като никога не съм оплювал КПР или друг отбор

medno
16.11.2014 09:31

Кое му е интересното ти като плюеш КПР примерно и като ви бутнат 2 гола и свърши мача доволен ли си !? + това аз лично не съм очаквал такова поведение след мача от Пулев ... Чак се изнервих и неможах да заспя ...

fred_duffy
16.11.2014 09:08

Голям ден за България.
Очевадно беше ,че не можем да спечелим детската Евровизия.Изборът на Италия беше предварителен.

Колкото до Кубрат,очевидно Кличко е по-добър.Всеки може да загуби.

Voinski
16.11.2014 09:04

Като гледах мача си, представих старите боксови филми където боксьорите си слагаха желязо в ръкавиците. Не мога да си представя как иначе след всеки 2-ри или 3-ти удар Кобрата беше в нокдаун. Ние сме с теб Кобра - не се предавай. Надявам се пак да работиш така усърдно и занапред и да имаш шанс да му покажеш какво наистина можеш!

medno
16.11.2014 09:25

Незнам какви филми си гледал, но истината, е че пред години бокса е бил на висоти пред днешната представа за боксиране. Нямало е такива тактики и пазенки. От времето на Луис всичко е доста западнало... Преди са умирали хора на ринга, а ти се чудиш как Пулев бил падал.

sensea
16.11.2014 08:53

Не плюйте Кобрата....Бокса е огромен бизнес ....дори самия Пулев да не може дума да каже има зад себе си цял Пи аР екип който всеки ден му казва какво да говори за да има интерес към мача....вижте само колко милиона са го гледали! А който поне веднъж се е боксирал знае как се сваля гард на противник с по дълги ръце...а ако е и подготвен - мисия невъзможна.

medno
16.11.2014 08:47

Още не се вижда кой ще бие динозавра. Аз лично съм разочарован от Пулев и не от това, че падна от Кличко, който беше очевадно, че е по- добър, а защото не му стисна ръката. Неумеещ да губи не е готов да бъде световен шампион.

genchooo
16.11.2014 03:34

До коментар [@comment 1726962] от [@user DJ_Nixx]:

Ама не съм с претенций на най- големия нали? А Кубратчко не спре да дрънка преди мача и накрая си го намери. А м/д ти кой си, че говориш за мен?

Banditos
16.11.2014 03:08

Повече ме яд за Krisia,Hasan & Ibrahim, защото те наистина заслужаваха да победят тази вечер

Onzoprognozira
16.11.2014 03:28

Съгласен съм, че те заслужаваха да победят!

inoxydabLe
16.11.2014 02:50

Днеска всички бяха българи.. От утре по старо му.. *smile*

genchooo
16.11.2014 02:46

Казах ви преди мача че много надувате сирените и че нашия ще си тръгне подут, ама веднага ме нападате. Класата си е класа за 5 рунда 4 пъти го свали. А Кубрат е смешен с неговите изказвания

Xelikopterr
16.11.2014 02:36

Според мен Пулев изневери на изчаквателната си тактика, като търсеше изненадата с яростни атаки от самото начало. Но каквото и да е бил намислил, всичко тотално се обърка в плановете му след двата ранни тежки нокдауна. Сигурен съм, че научи важен, но тежък урок. Имаше непремерени изказвания след края на мача. Като цяло интервю от боксьор трябва да се взема най-рано на следващия ден, когато главата му е поизстинала, независимо дали е бил победител или победен!

TaTa_Martino
16.11.2014 02:19

Кличко го уби от бой.много кофти ми стана за нашия човек чак се депресирах

Banditos
16.11.2014 02:07

И ще завърша със сентенцията ''Не хапи някой който може да те изяде''!!!

Napadatel_9
16.11.2014 02:07

Пулев сякаш не беше подготвен за този мач, а имаше бая време да се подготви , а и много говори преди мача, според мен ако приказваше по-малко, по-достойно щеше да се приеме загубата му.

Onzoprognozira
16.11.2014 02:01

А, да, пропуснах да кажа. Не теглете и не внасяйте пари във Фибанк, не правете договори с Виваком, не си кукупвайте Шкода и т.н. да ги @§$) и рекламите

PraschoChorbata
16.11.2014 01:57

Не му правило чест да се изказва така за Кличко и не знам си кво, и на вас да ви предстои мача на живота а някакъв циганин да си прилага номерата, че чак собствените си ръкавици да не можете да позлвате, после какво уважение ще му покажете ?

reuters
16.11.2014 01:57

Браво на Кубрат във времена на криза и проблеми в държавата ни накара да се обединим и да застанем зад него и да се сетим,че в България все още е останала следа от големия спорт. За мен кобрата е отново спортиста на годината въпреки тази очаквана и нормална загуба от Кличко.

AC_Milan_92_45
16.11.2014 01:52

Тези с "негативните" коментари ви говорят едно, вие им отговаряте съвсем друго. Никой не отрича успеха на Кобрата, уменията и това, че стигна до бой с шампиона. Това което дразни е, дразни и мен, е че той започна да се оправдава още преди да е почнал мача, след мача Кличко го поздрави за мача като мъж, нашия говори за съдии, ръкавици и тн. Как ще е купил съдиите, 3 нокдауна и 1 нокаут, за какво са му съдии. Биеш се и имаш дух на българин, но като загубиш имаш и навика на българин, да се оправдаваш с всичко друго. 3 каза, че не оправдава, но същевременно над 10 пъти каза, че всичко "работело" срещу него. Само удара на Кличко беше срещу теб, поне от това което се видя.

PraschoChorbata
16.11.2014 01:41

Напук на логиката бих казал, че не е чак кой знае колко добър от колкото хитър, от година на сам обработва Кубрат, прилага му всякакви цигански работи които знае, отлага мача сумати пъти и заради това нашия се биеше с някакви играчи дето я са в топ 50 я не. Не му остави нерви от глупости, то не беше ръкавиците, не беше допинг тестовете и все работи които изнервят и накрая просто всичко си пролича.

medno
16.11.2014 09:29

Това да си хитър е част от качествата за да те нарекът добър ... От край време боксьорите си прилагат всевъзможни приьоми за разсейване и изнервяне. Щом нашия си мисли, че всичко е наредено и мафия- ОК, обаче дори за това си призна, че загубата си е загуба, въпреки, че не му прави чест, че не му стисна ръцете и каза, че било късмет ... Какъв късмет !? Държи се крайно неучтиво със СШ и говореше след мача като политик агитиращ кампания ... Не му правеше чест ... Никак даже !

Banditos
16.11.2014 01:40

Достойно стоя на ринга, обаче много грозна постъпка в края. Не отиде да поздрави шампиона. Много кофти впечатление ми направи това, независимо номерата, които му бяха правени с ръкавици, травми, отмяна на мачове и т.н., на ринга всичко това трябва да се забрави. Кличко беше по-добрия и най-малкото заслужаваше Кобрата да отиде и да му стисне ръката. 4 пъти го свали на земята и накрая Кубрат да каже, че било късмет..

miro211
16.11.2014 01:37

Пулев сам се би! Аз гледах мач на Кличко в който пада с нокаут и когато на Кличко се играе агресивно той се обърква и няма шанс. А Кубрат позволи на Кличко да си играе неговата. Много тежки удари от първият рунд та до петият. От дистанция и клинч няма кой да бие Кличко. Номера беше Кубрат да играе средна дистанция с добър гард. Той направо каза:"Ела вълчо изяж ме"!

TaTa_Martino
16.11.2014 01:36

Кличко какъв му заби на Пулев чак мене ме заболя,нашия направо падна като талпа,той на интервюто след мача беше още замаян и не знаеше какво говори,гледам рядко бокс но такова нещо не съм виждал.Жалко за Кубрат аз си мислех че ще падне по точки,просто се видя че Кличко е наистина по-добрия боксьор в момента.Дано Пулев се съвземе и след 2,3,4 години наистина стане световен шампион.

night_wolf1984
16.11.2014 01:35

За жалост класата и опита си казаха думата..Кличко е врял и кипял в такива битки..сега трябва Пулев да се стегне психически да поработи върху защитата и работата с крака...Очаквах малко повече бързина и агресия,но нищо има време пред нашето момче..тоя мач ще му е като обица на ухото,дано си вземе поука.все пак е Украйнеца е най добрия боксьор последните 10 години..и повече от половината му победи са с нокаут.Успех Кобра не се отказвай,бъди силен работи упорито и настоятелно и някой ден може да си на върха*smile*

crip1
16.11.2014 01:27

Освен, че е истинско животно, показа че има и вкус към музиката! Няма как да не му се признае нещо, което се знае отдавна, голяма класа е.Човека е врял и кипял от такива мачове, а нашия е прекалено неопитен все още.Ще продължи да се развива и 1 ден ще го видим с титлите!

petko9305
16.11.2014 01:26

Ако Мохамед Али беше на мястото на Кубрат щяхме да видим яка подигравка с Кличко *joking*
Ама такъв двубои няма как да съществува.
Иначе да кажа и аз нещо. Изведнъж си зададох въпроса за какво му е на Кубрат да се докаже пред Кличко, след като смисъла на всичко това е да направиш така, че да бъдеш запомнен като велика Личност, Личност която да бъде запомнена като човек с голям Респект и смелост.
За мен Кубрат нито се държи, нито изглежда нито мисли като истински победител.

monte_carlo
16.11.2014 01:54

Сега като се изрових из тубата по-скоро бих казал,че Майк Тайсън,ако можеше да се срещне с Кличко щеше да е здрава гаврата. Тайсън е мега агресивен боксьор и гледа да държи близка дистанция, макарче кличкото ми се вижда доста по-висок, най-вероятно трудно щеше да удържи повече от 1-2 рунда на Тайсън с неговата невероятна бързина и зверски силни удари. Това е предположение *lol*

petko9305
16.11.2014 01:37

Ами да си призная не разбирам много много, но един ден реших да проверя в интернет за известните боксьори през времената и попаднах на Мохамед Али. Значи тоя, баси бързия в краката и много енергичен се едно танцува и така постоянно и много бърз в фаза защита. Сега гледам днешния бокс и първото което ми прави впечатления е как подскачат едвам едвам и постоянно се прегръщат.

inoxydabLe
16.11.2014 01:31

Държи се като бият по дискотеките.. а ако го беше хванал Витали (по-добрия и по-агресивен боксьор от двамата) не знам какво щеше да става.

Horned
16.11.2014 01:27

Кличко е нищо пред Мохамед Али,той е най-добрият боксьор който е играл някога,място за сравнение с човек като Кличко е ненужно.

Horned
16.11.2014 01:24

Погледнете го от тази гледна точка,с този момент той представи не само себе си,но и държавата,а показваики селски манталитет не говори добре за родината. (Надявам се всички да знаем,разликата между родина и държава).

TheSharK
16.11.2014 01:23

Да се изправиш срещу световният шампион си е постижение само по себе си и за това съм безкрайно горд от Кобрата. Мача няма да го коментирам, защото не разбирам от бокс, на пръв поглед беше лесна победа за Кличко, има хора които разбират от бокс и казват, че мача е бил интересен (в сравнение със други от тази категория). Остана известна доза горчив привкус у мен от малко преувеличеното патриотично поведение на Кобрата и липсата на достатъчно респект към опонента. Това с плезенето в 1-ви рунд след кнокдаун беше изключително грозно, а стана още по-грозно след като 5 секунди по-късно отново беше на земята. Горд съм, че този мач се състоя, но останах с неприятно усещане не от загубата, а от поведението на Кобрата.

inoxydabLe
16.11.2014 02:36

Кой плюе? Това, че се държа като селянин го видя целия свят. Какво да го поздравявам като е българин ли? Чак и с късмета се оправда след мача. Поздравявам го, че достигна до мач за титлата, но за надутото му държание няма да го поздравя.

Onzoprognozira
16.11.2014 02:03

Не визирах теб, като казвах, че някои са забравили, че са българи, визирах хора, постигнали нещо, а не идиоти, чакащи да плюят по някого.

lubeto_bg
16.11.2014 01:57

Евалата за устроумието, сигурно ще получиш много плюсове като велик патриот защитил честа на България и на Пулев с приказки как съм забравил, че съм българин и тем подобни оправдателни лигавщини . Реалноста е друга Пулев се държа арогатно надмено и недостойно преди мача (и това нямаше нищо общо със психическа битка). А по време на мача спираше ударите на Кличко с брадичката си както никой до сега!

Onzoprognozira
16.11.2014 01:43

Поне не е забравил ,че е БЪЛГАРИН! Защото някои други, като спечелят нещо и стават голямата работа, тоест вече не са от България, те са над нея! А колкото до мача: В голяма степен изхода бе ясен, все пак Кличко е доста по-добър, но на моменти се виждаше и класата на Пулев, просто тази лява тупаница на Кличко беше като светкавица...Кобрата се изправи след 4 нокдауна, но след такъв удар е почти невъзможно. Не разбирам какво плюеш по Кобрата, посрамил България, като не ти харесва, отивай ти да се биеш с Кличко! Да, вярно е, че понякога говори глупости, но това е част от психическата битка между двамата. И да ми говориш, че е нямал тактика срещу Кличко е нелепо. Видя се, че още не бяха пуснали камерите и тия двамата си разменяха тупалки, кога си виждал Кличко да се бие така в първия рунд? Кобрата изненада Кличко в началото, но просто тези 2 нокдауна объркаха всичко. И не разбирам какъв шамар е за нашата глупост, ако след 2 дена пак се бият, аз пак ще подкрепям Кобрата и пак ще вярвам, че той може да победи! Просто такива хора като теб посрамват България! Ако Пулев беше победил, щеше да го възхваляваш, но като загуби и веднага такива като теб скачат! Горд съм, че съм Българин, не само заради такива моменти, а попринцип и не мисля, че Кобрата е посрамил по някакъв начин България, а напротив! Горд съм и с него и с представянето му! Показа силен дух и направи почти всичко по силите си, казвам "почти", защото съм сигурен, че може и още, но не е лесно да играеш "твоята си игра" когато срещу теб стои човек, непобеждаван от 10 години. Кличко е просто най-добрият, с тази бързина и тези мощни прави удари. Все пак - Браво на Кобрата, достойно представяне и съм радостен, че не е забравил от къде е тръгнал!

lubeto_bg
16.11.2014 01:31

Българите трабва да разберем, едно е да искаш, друго е да можеш и трето е да го направиш. Разликата в класите би очевидна! Патриотичния дух на Пулев не помогна изобщо. Пулев си игра играта която можеше, смело но еднообразно без разрабетена тактика срещу Кличко. Пулев не е лош боксьор но по отношение на интелигентноста е далече от тази на Кличко. Жалко, че се подведоха хиляди българи да повярват, че е възможно Пулев да победи. Пореден шамар за нашата глупост!

monte_carlo
16.11.2014 01:21

Кличко най-вероятно ще се оттегли скоро,вече е на 38, може би трудно ще се стигне до друг двубой между двамата,за да се търси реванш,но като цяло както писах и по-назад нашият с упорити тренировки може да се бори з шампионската титла. Между другото Кличко до момента успя да победи категорично последните си претенденти,които нямаха загуба в кариерата си. Не съм фен на бокса,но да победиш с такава лекота играч,който има 20 от 20 си говори за наистина феноменална класа. Нашият също пласира някой и друг удар,но тоя украинец сякаш е скала, как не му стана дори 1 синина и аз още се чудя,иначе ми стана доста жал за Кубрат по едно време. Гаден спорт е тоя бокса, кръв и обезобразени лица :S

lubeto_bg
16.11.2014 01:19

Отново бяхме свидетели как месеци наред българо-селският манталитет надуваше Пулев за шампион преди мача. Как всички украинци били свине, как нашият щял да го убие, как сме най-велики и който мисли, че Кличко е с класи над Пулев е анти-патриот и родоизменник.
Толкова прост народ няма никъде. Тенденцията сега е да си безработен и алкохолизиран спортен националист. Ама накрая отново нашият си тръгва с на*кани гащи.

holigan4e
16.11.2014 01:22

Не говори глупости. Човека стана на крака след 3 нокдауна. Това някой надут селянин както викаш ти , никога няма да успее да направи. Кубрат беше прекалено пренавит. Имаше 2 шанса да го просне на земята , но не знам защо не се опита. На 2 пъти му вкара хубави удари , и ако беше го ударил още веднъж , Кличко щеше да е на земята.

Banditos
16.11.2014 01:19

Тоя Кличко може да го бият ама не и на Бокс *erm*

PraschoChorbata
16.11.2014 01:17

Циганските номера на Кличко изнервиха нашия, също така беше изнервен и си личеше страхът му по време на двубоя, няма как да биеш като нямаш гард, страх те е да удряш, направо си хвърляше удар тип шамар, е как да стане работата. Макар и да прави мръсни номера, Кличко си е Кличко и това е, ако има реванш след 1-2 години нашият вече има голям шанс да го бие.

panew
16.11.2014 01:15

Да оставим на страна патриотизма, и да погледнем мача - видя се че Кличко е класи над Кобрата, просто Кубрат почти не изглеждаше опасен, докато украинеца доста пъти изглеждаше че можеше да му удари един нокдаун или нокаут. Просто опита и класата победиха, Кличко знаеше какво е да загубиш такъв мач, докато Кубрат излезе, според мен, леко горделив и открит. Но както накрая каза - продължаваме напред.
Да загубиш мач от световния шампион не е неочаквано, важно е да си изнесеш поуките. *smile*

knoxville68
16.11.2014 01:15

Явно може да победи всеки друг, но не и Кличко...............

Nasko Chelsea_fan
16.11.2014 01:13

Мисля, че Кубрат има класата, но няма опита да бъде световен шампион в момента. Трябва да продължава напред и един ден може би ще достигне върха.

holigan4e
16.11.2014 01:13

Не разбирам от бокс , ама Кобрата когато го прасна в мутрата и бяха на въжетата трябваше да му прасне още един и Кличко щеше да падне. Все пак да се изправиш от първите два нокдауна си е истинско доказателство , че си боец. Оня 100 процента се е учудил. Не знам на какво се дължи тая загуба , но не е от това , че няма опит. Преди мача каза , че е напълно готов и показваше навсякъде агресия. Според мен доста се стресна от първия нокдаун.

RMcF_
16.11.2014 01:10

не си правете илюзии, до следващ мач с Кличко няма да се стигне.. просто никой няма да го позволи *wink* това му беше шанса, изпусна го и сега Световен Шампион друг път..

Joachim
16.11.2014 01:08

Не може срещу Кличко да играеш с толкова открит гард... Като видях двата нокдауна и ми стана ясно как ще свърши двубоя. Според мен Кобрата трябваше да бъде малко по-подвижен и да не се открива толкова. Дано има следващ път и резултата е в ползва на нашия.

Arsenal966
16.11.2014 01:03

Нашия играе с ръкавици на Кличко,защото така иска принцесата + знае,че Кличко като нищо може да е взимал допинг,просто защото до тестовете ще се изчисти.....и като знаеш тва да играеш с толкова отворен гард,без никакво движение в краката,срещу по-висок противник,който иска само да го гушне и докато смешния съдия дойде да му вкара 4-5.......еми нищо не се получаваше на нашия човек,какво да се прави....*erm*

Arsenal966
16.11.2014 01:13

Аз точно това очаквах честно казано,арогантно поведения,така онака....и Кличко си изполва козовете и.....айде нокаут.Всъщност очаквах доста по-стабилна игра на Кубрат,но и по точки съм сигурен,че Кличко щеше да спечели.Просто.....изключително слабо игра.Това в първия рунд,нокдаун ...изправя се,на 1 крак,плези се...рефера се маха...айде пак на земята,е бива ли така....*erm*

vkadlec
16.11.2014 01:09

И всичките неща за принцесата, допинга и ръкавиците вече станаха глупави. Изобщо не ме е срам от загубата и се гордея с Кубрат, но просто говори страшно глупаво и позорно.

bacardy_breezer
16.11.2014 01:01

Видя се, че Кличко е доста напред от Кобрата, но също е и неоспорим факт, че Кличко не може да се мери с имена като Ленъкс Люис, Джордж Форман и Майк Тайсън. Далеч е от класата им. Иначе поздравления за Кобрата, че успя да се изправи след 3 нок дауна. Показа, че е корав българин, но за жалост това не е достатъчно, за да станеш световен шампион в свръхтежка категория *smile*

lubeto_bg
16.11.2014 01:01

Колкото и да ми се иска да напиша позитивен коментар сърце не ми го дава бях фен на Пулев до този момент за мен днес той посрами българия с арогатното и селско държание, не може след като световния шампион те е пратил в нокдаулн да бързаш да станеш и да му се плезиш а 2секунди по късно пак да си в нокдаулн, не може да говори, че за световния шампион по бокс, че е момиченце, че е страхливец, че ще го прегазиш и тем подобни простотий...От седмица гледам в сайта на Владимир Кличко е една лоша и негативна дума не видях срещу Пулев хората качваха клипчета на Кобрата респектиращи показват уважение към видимо по-слабия противник, а пък нашия селска пръчка. За мен днес Кобрата посрами България и себе си. Това е мое мнение моля не ме нападайте не искам да влизам в спорове или нещо подобно пиша рядко коментари но днес се изнервих на този провал очаквах повече.

wengerout
16.11.2014 01:10

И слава богу,че не пишеш редовно,че ....*cigarette*

RMcF_
16.11.2014 01:04

ще те нападна с това, че това е със сигурност е първия боксов мач, който си гледал.. гледай да не изпаднеш в нокдаЛн, чи стаа лошо

wengerout
16.11.2014 01:00

Въпреки всичко Кубрат е голям!Огромно браво.Кой се изправя два пъти след такива удари?
А на кличко мога да му пожелая само Русия и Путин за него и страната му....

petarata
16.11.2014 00:59

Трябва да признаем ,че Пулев е далеч още от големите в бокса като Кличко . За 5 рунда тотално го смаза нашия . Погледнете ,че на Кличко му няма нищо , нито е син нито има кръв .

RMcF_
16.11.2014 00:59

къв химик ве, анабола не играе тука според мен.. Кличко го смаза, как издържа нашия 5 рунда не знам..

Double_De
16.11.2014 00:56

Поздравявам и се прекланям пред Кобрата за куража който показа в тези 5 рунда. Да оправи гарда не може да играеш с/у световния шампион с толкова отворен гард, и да се научи да движи повече краката. това е моето мнение.

AleksHD
16.11.2014 00:54

Чакахме месеци за 30 минутен двубой?Хубаво ,че стигна до бой с Кличко ама да беше стоял на крака още малко де...

AleksHD
16.11.2014 01:01

Имаше месеци да разучи тактиките,движенията на Кличко чрез записи.Да подобри формата си ама стигна само до 5-тия рунд...

vkadlec
16.11.2014 00:57

Видя ли как го удряше? Не гледам бокс, но това си беше нечовешко млатене.

RMcF_
16.11.2014 00:56

отиди и ти се бий с Кличко чиек.. просто той е друга класа, всичко е с него..

Arsenal966
16.11.2014 00:52

Айде сега може ли да се разбере Кличко зобил ли се е ...или не....еми не,не можем да разберем,защото до тестовете,Кличко ще се е изчистил ако е взимал допинг,а няма причина да не е взимал,след като пробите ще се направят прекалено късно !

tinin
16.11.2014 00:52

Браво на Кубрат, че стигна до мач за титлата - това е голям успех за него и за България. Кличко обаче все още е номер 1. Дано Кобрата си направи изводите и да тренира още по здраво. Някой ден може и да стане Световен шампион!

191488
16.11.2014 00:52

Потресен съм от вас..Какво го възхвалявате тоя бе,Кобрата стоя добре,Кличко до 5тия рунд се би мишкарски търсеше удари в клинча и 5тия рунд имаше късмет,че го нацепи добре..

john_doe
16.11.2014 00:50

огромна разлика в класите.Кличко дори няма синина

monte_carlo
16.11.2014 00:48

Ужас направо ме е страх като гледам на повторенията ударите на Кличко, тоя ако ме перне сигурно ще изпадна в нокаут за цял живот, големи чукове *lol* Между другото защо дори след мача нашият не призна класата на Кличко,а говори за късмет, отново оставя лошо впечатление в мен. Може би след някоя друга година в усилени тренировки Кубрат има шанс да е шампион,но определено трябва да оправи и поведението си.

inoxydabLe
16.11.2014 00:57

Българина никога не е виновен и винаги търси оправдания. Късмет вика *lol*. Е за това няма да се оправим като нация и сме толкова назад, никога не търсим грешките в себе си и винаги другите са ни виновни и късмета *lol*.

Horned
16.11.2014 00:49

Може да е добър боксьор,но за мен лично оставя впечатление на лош характер като не си признава очевидното и сигурно пак ще се изкаже нещо по адрес на Кличко,няма никакво уважение.

luiz_lfc
16.11.2014 00:46

Кличко въпреки че е абсолютен шампион говори много по възпитано и със респект от кобрата голям няма кво повече да кажа заслужена и очаквана победа! Не ме разбирайте погрешно естествено че бях за Кобрата ама нито поведението нито бокса му са като на шампион!

Double_De
16.11.2014 00:43

5 рунда с/у световния шампион и 1ва загуба точно с/у световния шампион си е постижение както и да го погледнеш

RMcF_
16.11.2014 00:42

и се държи кат световен шампион.. кретения

Garrincha
16.11.2014 00:41

Голямо браво на един голям българин ! Мечтите не свършват с една загуба ! Всеки има право на реванш !

RMcF_
16.11.2014 00:40

къв късмет бе.. ей той те смаза .. цц..

ziLonG
16.11.2014 00:39

Не се излагайте химик бил , нам си какъв бил.... Нашето момче нямаше какво да му каже просто, с класи е по-добър Кличко в момента. Но все пак едно евала за Кубрат ,с труд си достигна мач за титлата *smile*

RMcF_
16.11.2014 00:39

Кличко е друга класа пичове, няма кво да са лъжем..

monte_carlo
16.11.2014 00:38

Издразних се,защото Кубрат и много други унижаваха Кличко постоянно и се държаха без никакъв респект, човекът показа,че напълно заслужено е най-добрият в света, аз също исках Кубрат да победи, но мразя изказвания като неговото, преди мача.

Horned
16.11.2014 00:41

Първото нещо в бойните спортове е да уважаваш противника,което нашият не направи и си личеше простият му селски характер с изказванията преди мача.

karakoko
16.11.2014 00:37

Брутална разлика в класите ... Можеше да го довърши още в 1 рунд. Вкара му само технични чисти удари....тука химмията не помага. Добута го до 5 за да може спонсорите да си покажат рекламите...

UrRolS
16.11.2014 00:37

Класата си е класа ,както и опита. Нашия много говореше и ми вдъхна малко надежда ,но очакваното се случи. Очаквах обаче да издържи повече ,но няма нищо. Изобщо не е малко ,че стигна до тук !

Horned
16.11.2014 00:35

Очаквах и това,затова се дразнех,че го нарича като момиченце,еми падна от момиченце.Няма как един войн да е добър ако се държи като селянин.

monte_carlo
16.11.2014 00:32

Ма не бе, смешно ми е защото всички се ебават на Кличко и Кубрат се прави на велик,давайте го малко по смирено. Кличко като гледам няма дори 1 синина и можеше да спечели още в 1-вия рунд.

Chelsea86
16.11.2014 00:31

Жалко! Очаквах поне малко повече съпротива от Кубрат... Но все пак да го поздравим, че стигна до мач с Кличко. *smile*

luiz_lfc
16.11.2014 00:30

И кобрата и той на първо място в нашите сърца чудя се кога ще има Българин който няма да е първи само в нашите сърца :\

monte_carlo
16.11.2014 00:29

Хахаха тръгвате да сравнявате Кличко с нашия, безапелационна победа, украинеца го е било страх, пълен срам, като на тренировка.

quitgame
16.11.2014 00:35

1 дума за Кличко ХИМИК

iskren1981
16.11.2014 00:27

на 38 години и такава енергия май яко са е назобал Кличко

monte_carlo
16.11.2014 00:26

Разликата в класите е огромна от това,което виждам.

monte_carlo
16.11.2014 00:22

Не не тоя го разсипа нашия.

YUNOFF
16.11.2014 00:37

Какво да млъква изказва мнение, което е вярно междудругото. През живота си съм гледал точно 4 боксови мача и не съм виждал такова млатене. Егати очаквах нашият да му се опъне много, а то какво излезе........няма нищо поне за да стигне до този мач трябва да е много класен браво на Пулев, че имаше възможността да се изправи с/у Кличко, но аз за разлика от другите гледах обективно и знаех, че Кличко ще победи. Работата беше колко бързо ще победи. За съжаление, отговорът на никой българин няма да му хареса..................

191488
16.11.2014 00:26

Бате .. вземи млъкни *wink*

Double_De
16.11.2014 00:19

кличко е много опитен и играе много с краката, а това е много важно в бокса да има движение с краката.успех на кубрат

monte_carlo
16.11.2014 00:19

Смятай за какъв удар става дума да повали 112 килорамов човек като перце,дано се събуди нашия,ама кличкото май ще печели пак.

Chelsea86
16.11.2014 00:18

Баси за малко мача да свърши още в първия рунд... *sad*

monte_carlo
16.11.2014 00:14

Кличко май ще нокаутира нашият, с 1 удар го смъкна на земята,лошо начало според мен, не че разбирам от бокс де,ама не ми се видя добре

191488
16.11.2014 00:07

Настръхнах просто,Кобрата е длъжен да победи пред толкова много българи,просто уникално .. А съдейки по изражението Кличко е насранн *wink*

korektor
16.11.2014 00:07

СЪРЦЕ ,ДУША ЗА БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

korektor
15.11.2014 23:48

аууу само като чуя публиката и настръхвам ...... големи сме БЪЛГАРИТЕ ...!!!
УСПЕХ КОБРААААААААААААААААА

191488
15.11.2014 23:36

Айде Кобра цяла България е зад теб,накарай ни да се почустваме горди,че сме българи.Противникът е силен,двубоят ще бъде тежък,но ти ще го спечелиш!Трябва да се чувстваш силен,защото си българин.Както е казал Дан Колов,чувствам се силен защото съм българин!Успех Кубрате !