Пулев: Не ми стигна опит, продължавам напред

01:09
Пулев: Не ми стигна опит, продължавам напред
"Може би опит не ми стигна, прекалено рано дойде този мач, продължавам напред", заяви Кубрат Пулев пред "Нова ТВ" веднага след загубата си от Владимир Кличко в мача за световната титла.

Българският боксьор се би достойно срещу световния шампион, но бе нокаутиран в петия рунд. "Не съм доволен от себе си. Продължаваме да работим. Поздрави на цяла България, благодаря на всички, че ме подкрепяха. Продължавам напред", бяха първите думи на Кобрата след двубоя.

"Може би опит не ми стигна, прекалено рано дойде този мач. Не може да се отрече, че абсолютно всичко е негова страна, но това не ме оправдава. Трябваше да го победя, въпреки всичко. Чувствам се супер, не показах всичко, на което съм способен. Имаше и положителни неща, от които аз ще си извадя поука", каза още Пулев.

"Хиляда номера, те са си монополисти, всичко са си подготвили, съдии. Не искам да се оправдавам, загубата си е загуба. Не показах доста от нещата, но малшанс. Едва ли ще дадат реванш, монополисти са. Меко казано си е мафия", допълни Кобрата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Blanco
16.11.2014 17:48

Не само опит не му достигна на Кубрат. Всичко, което Кубрат може, Кличко го може по-добре. Но това не омаловажава факта, че Кобрата беше достоен противник на световния шампион. Кобрата изобщо не е лош боксьор, но стратегията не беше добре замислена, докато Кличко определено знае как да си води мачовете. Интервюто след края на мача определено не ми допадна, защото правилната постъпка след този мач е да покажеш уважение към победителя, но мога да го оправдая. Интервю на боксьор се взима чак на следващия ден без значение дали е победил или загубил. Абсолютно не мислеше трезво Кобрата, въпреки че в думите му имаше доза истина. Гледах мача на повторение със забавени кадри и със сигурност мога да ви кажа, че Кобрата имаше няколко доста сполучливи удара, които Кличко просто не усети. От километри личи, че цялата Менделеева таблица е в него и все пак от щаба на Кобрата, а и самия той не се бяха подготвили добре за двубоя. Все пак аз изобщо не се срамувам, защото Кубрат за разлика от другите противници на Кличко се би като МЪЖ!

metal_jericho
16.11.2014 14:44

Дано фибанк да фалира, или квото стана с КТБ д**ба тъпите му реклами да е**а.

Защо винаги трябва другите да ни са виновни за нашите неуспехи, Кобрата искаше мач и го получи, не спря да дрънка как Кличко бил момиченце, страхливц и тн накрая даже и до болница се стигна, за съжаление чалгарския мантелитет си каза думата, Кличко го поздрави и каза, че е достоен противник, а нашия се оправвда, че ракавиците му били виновни, съдиите му били виновни и тн.Аз съм горд, че съм БЪЛГАРИН и дано Кобрата не изпада в такива моменти повече и да продължава само напред към върха!

Amateur2014
16.11.2014 15:11

Няма какво да се нервиш на Фибанк и пр. Не го гледах по българска телевизия, но мога да ти кажа, че и по RTL се въртяха реклами между рундовете. Това е перфектното време и е много скъпо да рекламираш точно по време на такива събития. Същото важи и за рекламите по време на Супербол. Рекламира се тогава понеже супер много народ гледа. Съвсем всичко си е в рамките на нещата. Колкото до двубоя - по-добрият победи. Както вече някои потребители са го написали, Пулев издразни много народ с приказките си преди двужоя. Момиченце, женка, страх го било Кличко... глупости на търкалета. Човекът няма нужда да говори извън ринга. Той говори НА ринга. А за 10 години Кубрат трябваше да разбере, че трябва да се съсредоточи повече върху действията си на ринга, а не върху тези извън ринга. С това си държание си навлече и не малко антипатии към себе си. Иначе не знам дали се е представил добре Кубрат като цяло. Не се интересувам от бокс и сигурно в целият си живот съм изгледал 1-2 двубоя преки усилия. В това, което видях аз лично не видях никакво достойно представяне. Кличко го спука от бой, три пъти го просна на земята, дава от тях май бяха и нок-даун. Пети рунд - нок-аут! Нито един добър удар не видях на Пулев като цяло, както и Кличко нещо да се беше притеснил или да се чудеше как да избегне някаква серия от удари. Това видях аз, като тотален аматьор в тази област. Може и да греша, но Кобрата има още много какво да учи докато придобие уменията за Световен шампион.

John_Jameson
16.11.2014 14:38

3 пъти повече мачове като професионалист има Кличко в сравнение с Кубрат! Наистина притежава далеч повече опит и повече увереност. Аз лично очаквах Кобрата да издържи поне 7-8 рунда, но явно всички имахме прекалено големи очаквания. Иначе му прави чест на Кличко, че след мача се изказва с уважение към Кубрат! Можеше да го нарече както си иска, понеже той победи и си защити за пореден път титлата, но не го направи и показа уважение!

oldmcz
16.11.2014 14:08

Кубрат Пулев не е слаб боксиор , този мач той подходи глупаво като се откри ,това не го прави никой умен състезател срещу тотален шампион по бокс.За мен мача беше ясен , още от първия рунд атака за нокаут ,Пулев не губи нищо ,именно затова започна боя все едно са на улицата ,не става така нямаше поне малко уважение към Кличко, всички знаем че не го заслужава извън ринга, но в крайна сметка с уменията на Кубрат ме е яд , че подходи толкова наивно да го напада за нокаут ,адски несериозно отношение от професионалист като Кубрат ,който дори нямаше загуба! Така или иначе неможем да го обвиняваме все пак се боксира със Владимир Кличко ,напомпан е личи си допинг мопинг ,ясно е че има нещо гнило,дори така да е Пулев отново говореше как със без всички положения е фаворит, поизплашиха се братята Кличко то се видя , преди боя как всички бяха изплашени след отсвирквания и разни просташки викания , Кобрата си изигра картите прекалено бързо. Неможе така това не е посредствен боксиор или остарелия Тони Томпсън и 10 мача да му дадат срещу Кличко и 10-те ще загуби с нокаут такъв подход не трябва ,малко говорене повече действия ,уважение ,дисциплина на ринга и преди мач с Кличко ,можеше да играе със сериозни противници именно като Поветкин и подобни като него , за да се изгради като истински лидер ,защото в момента той наистина няма опит ,няма сериозно лице ,което да е победил ,няма Устинов няма Димитренко чували с памук ..са това са изпяти песни .. за мен рано рано Кубрат искаше да става шампион гледайте филма на братята Кличко през какво са минавали за да са шампиони , не е случайност още да са такива!!! Успех на Кубрат истински фен съм .. разбирам го и го подкрепям ,знам че подходи глупаво ,знам че може много повече разбирам го искаше да стане номер 1 в света като нокаутира Владимир ,е не се получи сега ще расте - опит! Опит който някога нейде може България да се похвали със световна титла пожелавам на Кубрат Пулев сериозни опоненти и сериозна работа ,уважение и яка дисциплина на ринга за да имаме шанс отново за подобен мач за титлата ,УСПЕХ КУБРАТЕ ,ОБИЧАМЕ ТЕ И СЕ ГОРДЕЕМ С ТЕБ!!!!

Manchester_Red
16.11.2014 14:02

Честита победа на Кличко заслужаваше определено тази победа и въпреки, че имах някаква мъничка надежда нашия да направи някаква изненада и да победи, не съм се и съмнявал, че украинеца ще ни отнесе като товарен влак. По-силен и по-опитен е от нашия, видя се че още 1-вия или 2-рия рунд можеше да го нокаутира, но за наш късмет се случи чак в 5-тия. Кличко просто беше супер спокоен, едвали не се разхождаше по ринга и беше уверен в успеха си, Кобрата даде всичко от себе си, но толкова му бяха възможностите, все пак не е малко. Лошо впечатление ми направи интервюто на Кобрата след мача, в което почна да се оправдава за ръкавиците и т.н., но каквото и да си кажем Кличко заслужаваше победата. Все пак се надявам след 2-3 години да понатрупа опит и дай Боже да го видим като световен шампион!

WDale
16.11.2014 13:01

Мда, съдиите са му виновни, че за 5 рунда Кличко измете сто пъти пода с тялото му. "Не може да се отрече, че всичко е негова страна". Може, ами. Цялата публика викаше за НЕГО, не за Кличко. Ама е много лесно оправдания да се търсят. Типичен българин без капка достойнство и уважение към противника.

Horned
16.11.2014 12:22

„Не ми достига опит!" Обаче преди мача можеше да наричаш Кличко страхливец,момиченце и накрая загуби мача в заложеното от повечето хора 5ти рунд в мача,сега е и в болница,а пък после ще вика и късмет,че е било,ако такива хора,който ще се държат надменно дори и със световните шампиони в даден спорт ще ни представят по света и Европа с такова просташко отношение,не знам как въолще някоя държава ще ни уважава!

AC_Milan_92_45
16.11.2014 14:39

Той се гаври с него, обижда го, използва приоми подобаващи на деца, като видиш с каква пача се движи и разбираш що за човек е. На мача, най-важния мач в живота му, той реши да се прави на клоун, да седи на 1 крак, като че ли са са събрали да си разменят вицове. Мислеше си, че с тази лека закачка, ще помръдне психиката на непобеден от 10 години боксьор, що за глупав трябва да си не знам. Кличко е интелигентен, вкара излишно самочувствие на Кобрата с това отлагане и нашия се върза. Мислеше си, че е Бог преди да почне мача, ама се видя как се пази от ръцете на Кличко, бягаше като французин от гръм. И за капак, дори не си призна, че тотално се издъни.

Horned
16.11.2014 14:25

Това беше и моята причина да ми е все едно кой ще е победителят от схватката,подобното е и при мен след битката.

AC_Milan_92_45
16.11.2014 14:24

Много правилно, заради начина му на държание преди мача, ми стана безразлично кой ще победи, но след като падна и продължи да се прави на интересен, вече окончателно се зарадвах, че падна

CoolPapaBel
16.11.2014 12:09

Кобра ти си нашия шампион! Самия мач беше победа! Държа се уникално добре на ринга напълни ми душата. АЗ СЪМ горд че все още има такива ВЕЛИКИ Български сърца като Товето! ВЕЛИК! Жалкото в случая е не загубата а това че има толкова много ДОЛНИ Български хейтъри който нищо не са постигнали в живота а имат наглоста да плюят по Пулев.

CoolPapaBel
16.11.2014 12:08

Кобра ти си нашия шампион! Самия мач беше победа! Държа се уникално добре на ринга напълни ми душата. АЗ СЪМ горд че все още има такива ВЕЛИКИ Български сърца като Товето! ВЕЛИК!

Bateborisov_bg
16.11.2014 09:43

Какъв ти реванш.Съмнява ме дали изобщо Пулев ще може да се боксира отново след такъв бой.

one1win
16.11.2014 09:35

Дано има реванш.

Chelsea86
16.11.2014 10:34

Реванш няма да има... Просто няма пари в Кубрат и Кличко няма да иска! Сега имаше някакъв интерес защото Кубрат беше без загуба и всички имаха някакви очаквания, че може да изненада, но уви... А и не знам какъв опит търси... на 33 години вече трябва да е достатъчно опит боксьор. За жалост няма мачове с боксьори от ранга на Поветкин, Чисора , Хей... Просото защото отново няма голям интерес и пари в тези мачове! Кличко беше задължен да се бие с Кубрат, иначе нямаше да го направи никога... Всички си мислехме, че Кличко го е страх и си избира лесни противници, но сега доказа, че не е така. Всъщност той прави така, че протувниците му да изглеждат лесни за останалите. Снощи го доказа...

sensea
16.11.2014 09:20

Споко ! Нищо не е станало ...един бой- голяма работа. Другия път ти ще победиш!