RTL: Пулев е получил тежко сътресение на мозъка (видео)

12:54
RTL: Пулев е получил тежко сътресение на мозъка (видео)
Кубрат Пулев е с тежко мозъчно сътресение след боя си с Владимир Кличко, твърди "RTL". Информацията на немската медия обаче засега не е потвърдена от официални източници.

След като бе нокаутиран в петия рунд, Пулев бе откаран в Университетската клиника в Хамбург по препоръка на лекаря на ринга Щефан Бок.

Докторът е имал съмнения за счупвания в носа и скулата на Кобрата, както и опасения за състоянието на мозъка му.

33-годишният български боксьор претърпя първа загуба в професионалната си кариера снощи. Той изпадна три пъти в нокдаун, преди да бъде нокаутиран от световния шампион в петия рунд.

Така Кобрата след 20 поредни победи не успя да стигне до световната титла в тежка категория.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

XIZOR
16.11.2014 23:36

Кобрата за пореден път доказа, че куче което много лае не хапе, та да не бърза да приказва толкова, защото в спорта скромността краси човека, да се стяга и да направи дебела визитка с едно 50мача минимум и тогава с големите, че разликата снощи не само се виждаше ами той я и усети *wink*

PRI_A_TEL
16.11.2014 21:59

Хора, мача започна с предимство за Кубрат, но според мен не трябваше да влиза в боя толкова отрано, винаги Кубрат е играл на контраатака, там му е силата, затова и всичките му боеве са интересни към 5-6 рунд, тогава започва да показва на какво е способен. Според мен много избърза с това да се опитва да играе като с равен, Кличко беше подценил Кубрат, но нашия беше подценил пък Кличко и то по доста нелеп начин искаше да му докаже, че все едно ще го бие с неговите номера, мача изглеждаше така все едно Кубрат се опитва да му върне за мач в който са играли заедно. Моето мнение е че ако Кобрата бе играл с търпение щеше да спечели. След първия нокдаун на мен ми стана ясно, че Кличко му разклати главата, Кубрат вече не беше същия, краката му не мърдаха, беше като мишена, но въпреки това се възпротиви 5 рунда в който имаше свойте шансове, вероятно ако не беше нокдауна в началото мача щеше да е супер различен. Кубрат си е виновен за това че през цялото време не държа гард, а оставяше Кличко да му вкарва чисти удари, докато самия Кличко въобще не можеше да покаже на какво е способен, не можеше да подържа дистанцията си и мача можеше на 2-3 пъти да отиде в полза на Кобрата, но нашия не натисна достатъчно. Според мен Кубрат може да си извади няколко извода от мача 1. Играта с крака на Кличко бе основно предимство с което вкарваше чрез пристъпване напред всичките си удари. 2. Кубрат трябва да играе повече с крака 3. Трябва да има търпение 4. Да се научи да вкарва ударите си с пристъпване към противника, а не от място, аматьорския бокс е с точки, но професионалния с нокаути, силата на Кличко идваше от пристъпването напред 5. Не трябва да излиза само заради парите, защото според мен до голяма степен този мач бе заради парите, защото Кличко скоро може и да не се боксира вече, но Пулев трябва да е с нагласата за бокс, а не за нещо друго, не за шоу, не за публика и да разправя после, че продължаваме...Според мен направи детински грешки този мач, трябва да се поучи от тях, да научи някой прийоми, като например усилването на удара на Кличко и ще може да сваля по ефективно противниците си, защото можеше да свали и Кличко, но или с търпение и аматьорски бокс или с як тупаник може да падне Кличко, Поветкин се опита с аматьорски бокс, но колкото и да разправят, че Кличко бил със слаба брадичка, тогава не падна в 12 рунда. Аз продължавам да мисля че Кубрат е по стойностен от Кличко, но трябва да си играе играта и да научи някой неща свързани със силата на удара при професионалистите, защото не може да удря 400 пъти в мач, преди да нокаутира, а Кличко да вкарва един удар.

jean11
16.11.2014 23:18

Човече,поздравявам те за интусиазма с който сътвори и написа този пост с ясно изразено лично мнение.Малко повече внимание обърни на препинателните знаци!Може би защото си развълнуван,но ги поставяш там където ти хареса,а не където трябва.Извинявай ,ама ми подобри настроението с този твои обширен коментар на...откровен неспециалист!

pesholudiq
16.11.2014 17:55

първата ти загуба да е за световната титла ... сметнете за какво става въпрос.. А иначе според мен вчера Пулев подцени Кличко, което беше изключително тъпо, украинецът не случайно има 4 световни титли

Onzoprognozira
16.11.2014 19:38

Ако има мач Пуветкин - Пулев ще видиш какво ще стане *wink* Издържал е 12 рунда, но ако гледаш мача ще видиш разликата в боя.

biancorosso
16.11.2014 19:23

Са знам, че ще ми наблъскат минусите, но защо мислиш, че Поветкин например е по-слаб от Кобрата ??? Поветкин издържа 12 рунда срещу Кличко и украинеца спечели със съдийско решение. На мен лично би ми било интересно да видя един мач Поветкин срещу нашето момче, мисля че ще е интересно. Като цяло Кличко правилно каза на Кобрата, че още е зелен.... Мисля, че Кубрат си изгърмя шанса. Трябваше да изчака още 1-2 години, да се срещне с по-качествени боксьори, а и Кличко да му натежат още 1-2 годинки и можеше и да го нокаутира...

Onzoprognozira
16.11.2014 19:14

Нито един от тези боксьори, които изброи не е на нивото на Кобрата, поне според мен.

biancorosso
16.11.2014 18:47

И на Поветкин първата му загуба беше за световна титла, и на Мариуш Вах... Абе кажи речи всеки докато стигне до мача с Кличко е без загуба и записва първа такава... А има един американец Дионтей Уайлдър, който в момента има 32 мача като профи - 32 победи и ВСИЧКИТЕ МУ ПОБЕДИ са с нокаут...

biancorosso
16.11.2014 17:25

Няма ли да я махнете най-накрая тая измислена новина ??? Кубрат НЯМА МОЗЪЧНО СЪТРЕСЕНИЕ, няма счупвания, само спукана скула, а това са тъпи спекулации на RTL.

holigan4e
16.11.2014 15:39

Трябва да си подобри защитата и както всички отбелязаха , да си държи гарда по - високо. Издръжливостта си я има. Показа го след като стана след 3 тежки нокдауна. Поведението също трябва да се промени. Хубаво да не го уважава , ама поне и да не се смее и лензи така арогантно. Не е зле да си стегне малко и тялото и да започне да подскача както Кличко правеше. Успех по - натам Кобра !

RosickyBoy
16.11.2014 14:21

Уинър, първо - словосечетаниети с "немски" се използва само за език (немски език) всичко останало е "германски" .. Невъзможно е Кобрата да му нанесе такива удари (виждат се най-добре на забавен кадър) и нищо да му няма... лъха ми на аптека чак от Хамбург "Доктор Натриев Ацетат".. Поклон пред Кубрат, малшанс *smile*

Horned
16.11.2014 13:09

Не трябваше нашият да сменя спаринг партньор след спаринг партньор.Трябва му някой с доста повече опит от колкото немски треньор трениращ по старите традиции в немският бокс,който е меко казано остарял и трябва да набляга на подвижността си,вчера най-лошо впечатление ми направи как Кобрата едвам се движеше по ринга,докато Кличко меко казано си танцуваше.

Onzoprognozira
16.11.2014 19:13

Ами Пулев и това правеше! Търсеше клинч и го удряше в ребрата, бъбреците и на няколко пъти уцели и черния дроб! Лошо правеше, че удряше и зад главата, а съдията това го виждаше! А иначе Пулев използва курвенските номера на Кличко, като натискането до въжетата или като го приклещва под себе си и натиска надолу, за да го измори. Никой не търси бой на далечна дистанция с Кличко, но просто дистанцията не може да бъде скъсена толкова лесно. Пулев доминираше при средната дистанция, успя да нанесе няколко удара в главата на Кличко, но онази левачка не може да я спре, иначе въпреки няколкото нокдауна мача вървеше добре, тоест с малко предимство за Кличко.

sensea
16.11.2014 16:15

Едно време ни учеха на детско ниво ,че срещу по-висок противник търсиш клинч с удар в плаващото ребро...а ако атхлаби - пробваш ъперкът ....не знам дали би минал номера на Кличко ...все пак не е слуцаен ...но с неговата физика и подвижност да го търсиш на далечен бой си е самоубийство ...Кобра ЕВАЛА ЗА КУРАЖА!!!

madridista98
16.11.2014 15:38

А забеляза ли как нашия използваше само един вид удар: ляв и десен прав, нямаше вариативност в ударите крошета, ъперкъти... пък и Кличко пазеше дистанция и си подскачаше околко Кобрата а нашия вместо да се придвижи по напред да скъси дистанцията и да пробва силни и тежки удари разчиташе повече на това да остави Кличко да си води боя и да чака изненада, а срещу украинеца така не се играе. Ако бе излязъл с ясната идея: " Тоя ще го нокаутирам" и да напада от първия до последния гонг пък каквото стане можеше да падне още в 1вия рунд в нокаут, но поне щеше да си каже излязох и се надигравах с Най- великия на своето време, а вместо това германеца ( тренера му) беше изготвил явно подобна изчаквателна стратегия, в която нашия да не движи краката, а да гледа да търси изненада... Нашия има качества и според мен ще се изправи отново срещу Кличко( който със сигурност няма да се откаже докато не мине рекорда, а му остават още 4 години за това), но първо Кобрата трябва да си върне самочувствието с няколко леки победи срещу по- слаби съперници и чак след това да излезе срещу Поветкин, Деуантей Уайлдър, Чисора и ако ги бие вече ще има солидна основа да се изправи срещу шампиона, но това няма как да се случи преди 2016/2017. И все пак БРАВО КОБРА ЧЕ ПРОСЛАВИ БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА !!!

fhh
16.11.2014 13:40

да беше като прожинка...