Кобрата: И сега нямам уважение към Кличко

23:36
Кобрата: И сега нямам уважение към Кличко
"Кличко не заслужава уважение", това заяви Кубрат Пулев при пристигането си в София.

Пулев загуби с нокаут в петия рунд боя срещу световния шампион в тежка категория Владимир Кличко. Независимо загубата българинът беше посрещнат като шампион на летище "София", след като не малко екзалтирани фенове го чакаха, скандирайки името му. Кобрата раздаде автографи и си направи снимки с привържениците му.

"Искам да благодаря на цяла България, че беше с мен и на хората, които дойдоха от всички краища на света в Хамбург, за да ме подкрепят. Българите доказахме, че сме не само единни, но и топъл народ. Имах чувството, че си играя в България", каза Пулев и продължи.

"Продължавам да се развивам и да се уча, защото животът е едно училище. Боксът също. Не вярвам, Кличко да ми даде реванш. Не е лесно да се бориш сам срещу такава империя и мафия. Здрав съм. Да, имам аркади, нормално е това е бокс, а не художествена гимнастика. Главата ми няма как да бъде вдигната по-нагоре. Тепърва ще правим анализи на мача, но не мисля, че подходих емоционално, може да се каже опит или шанс. Добре го изиграх боя, но го има в бокса. Вдигам се на крака докато мога. Аз съм Кубрат Пулев и играя, докато мога. Тактиката ми беше да го пресирам и постоянно да съм до него. Много трудно се абстрахирах от атаките на Кличко преди боя. Аз и сега нямам уважение към него. Той не заслужава уважение", каза Кобрата.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lfcfann97
17.11.2014 22:49

Да, загуби, но се би за световната титла. Мачът беше компроментиран още когато Кличко отказа заради "контузия", както и когато отказа да даде допинг проба. Много професионално, много "уважително". Поздрави за представянето и за всички които продължават да го подкрепят.

Dunhill1893
17.11.2014 14:08

Спорта е преди всичко УВАЖЕНИЕ! Кубрат като един голям спортист какъвто претендира че е, би трябвало да го знае, ако не го знае или ако не го научи, то никога няма да успее срещу Кличко!

pako7
17.11.2014 13:32

За 5 рунда да те свалят четири пъти и да говориш, че си загубил само заради липса на късмет.... това е смешно и жалко!!! Каква мафия .. какви съдии ... Ако не беше брат му, Кубрат даже ъгъла нямаше да си намери , а тръгнал да говори че нямал късмет и можел да бие Кличко.

Merida
17.11.2014 13:18

Тьп див селянин няма кво друго да кажа. С това отношение не заслужаваш, да си шампион

beneficato1
17.11.2014 13:01

Падането на ринга явно ще бъде нищо пред падението след мача.В наше село на тва му викат хем посран хем голям.Ама то пък като се замисля нормално е за мутраген и чалгар да си е прост.Дотук беше това нищожество Сульо Пулев ,дано няма големи увреждания в мозъка ,че да си харчи паричките със здраве*blush*

kristiano88
17.11.2014 12:17

тази изцепка на Кобрат показва за пореден път, че Българския манталитет не се променя без значение къде живееш Германия, Англия, Африка, Америка... Българина българин си остава.. чукундур. Кличко има психиката, поведението и манталитета на Шампион и въпреки всичко каза на тази мутра-Кубрат, че е добър боксьор.. а Кличко ако иска така можеше да го насере след мача, че Кобрата щеше да го е срам да се покаже. голям срам за България.

medno
17.11.2014 10:39

А на тези, които мислят, че ще има реванш и наистина в този смисъл Кубрат ще продължи напред- мога да им кажа само, че такъв мач няма да има.

medno
17.11.2014 10:39

Според мен лично изложи България и то не с играта си а с липсата на уважение и разбиране. Това, че номоже да понася загубата е донякъде разбираемо, но да казва неща от сорта, че играл добре и било късмет ... е просто жалко.

caramell
17.11.2014 10:45

Естествено , че реванш няма да има. То Дейвид Хейт не получи такъв , че остана на ринга до 12-я рунд и беше ограбен пред целия свят по точки от Кличко , че Пулев ще получи при положение , че падна в 5-я рунд. Хайде и останалите да гледат малко реално на нещата. И отново - Кобра ти си велик!

caramell
17.11.2014 09:09

Кубрат е велик и ще продължава да става по - велик! Обаче с такива изказвания ще е като Бригс.. защото онзи е същия палячо. Едно време Виталий разби Бригс , че дори го вкара в болница и после искаше реванс , което автоматично е ясно , че няма как да стане. След време се качи на върха и Владимир и само мрънка , че искал с него да се бие , но с такова повение няма да се случи. Извода е , че Кубрат , ако продължава така да говори ще стане като тоя негър.

Колкото до самия мач : има толкова ясноти , колкото и не такива! Може ли срещу Устинов нашото момче да се пази , като луд братче ( то вярно , че руснака беше 140кг ) , а срещу най - добрия в този спорт да се качиш на ринга и да не се защитаваш..само това , като се замисли човек и му става ясно. Той не показа нищо от това , на което е способен , а той може много! Кличко си е Кличко.. факта , че е там от 1996г. и няма загуба от 2004г. говори много за самото му име. Такъв ляв просто няма човече..
След 2-3 години искам да гледам Дионтей Уалдър срещу Владимир Кличко - това момче Уалдър има 32 мача и 32 победа и то само с НОКАУТ!

Кобра , благодарим ти за всичко! Горе главата , живота продължава! Някой ден пак ще си поправиш път до тази титла , било то срещу Кличко или срещу някой друг.

Ginekologa
17.11.2014 03:56

ми как да има като прави номера то не беше с щаба,ракавици и защо не даде допинк преди мача и т.н

inoxydabLe
17.11.2014 02:46

Христо Стоичков на бокса е нашия, сигурно са от едно село *smile*

RMRM7
17.11.2014 01:29

Кубрат Пулев е невероятен боксьор, но трябва да тренира и психиката си, той винаги изтъква че психически е силен, ако наистина беше силен психически нямаше нужда да го изтъква, а иначе изказванията му са нормални от тази гледна точка - той още не е осъзнал какво се случи, в момента не може да го възприеме и не говори за конкретните причини за загубата тоест грешна подготовка виновен е и треньорът му, но след месец може би ще осъзнае че има много по важни неща за казване, освен че Кличко е мафия,това си е така те са си Мафия, но Кобрата като голям човек, по-добре изобщо да не ги коментира, ако няма да ги уважава по добре да не ги коментира, защотот съм сиг че и Кличко в съблекалнята говори лоши неща за Пулев , но пред медиите го уважава, а нашия поне казва това което мисли

sksw
17.11.2014 01:38

Прав си, че причините са много за загубата. Но забравяш основната. Кличко е много по-як физически от нашето момче. Никой неможе да отрече това. Аз съм убеден, че дори Кобрата да се защитаваше умело и да имаше правилна тактика, Кличко пак щеше да го бие най-малкото по точки. Просто като ги погледнеш двамата един до друг, разликата е очеизвадна. Онзи е канара от мускули. Просто Кобрата този път си намери както се казва батето си. В това няма нищо лошо. На всеки се случва. И Кличко е падал 3 пъти. И великия Тайсън преди е падал много пъти. Но поне като падне, нека има уважение бе мамка му. Неможе така да говори ? Какво значи, казва каквото мисли. Той може да мисли, че Кличко е п*дал и какво да го каже ли ? Смешно е. На фона на загубата, да каже че няма уважение. Можеше да каже друго поне или изобщо да си го спести това, да го каже. Големите не правят така !

lfcfann97
17.11.2014 01:22

Един световен шампион никога няма да се крие като мишка 2 години да отказва допинг тест и да прави куп мръсотии несъответстващи на един шампион.Кличко не е достоен за уважение,не и след всичките глупости които направи.9 години не бил победен,това че си избира опоненти от аматьорски лиги не го прави световен шампион.Сега от страх и самочувствие няма да иска реванш прадльото.БРАВО КОБРА,ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД,НАЙ-ДОБРИЯ !!!!

izpwrc
18.11.2014 06:36

Пич - тебе ако по телевизията започнат да те убеждават, че лайната вече не изпадат от дупето, а се връщат наобратно съм сигурен,че ще се наведеш да провериш...

IceMAN_11
17.11.2014 02:33

Пич, първо този лакет си е нещо което се е прави от край време, Кличко не се слави с това,че е чист боксьор, но ако трябва да сме честни такъв НЯМА!А какво ще кажеш за ударите на Кубрат зад глава?Той първи ги почна и само не ми отговаряй ,заради клинчовете ,защото те са част от спорта.Не си ли виждал какво се случва в наказателното поле по време на фалове и ъглови удари?И то по време на мачове от шампионската лига, които са от най-високо ниво.Едва ли не се изяждат вътре.. фланелки се дърпат, бутат се и какво ли не.. мръсно е , некоректно е , но е част от спорта!След това.. за допинг протестираш гледам.Владимир и Виталий са в спорта от 96та година.И двамата са шампиони,като Виталий дори не е падал на ринга в нокдаун.За 18 години са се били в десетки страни и НИКОГА не са се проваляли на подобен тест.Това че Кубрат е тестван по 1000 пъти,това е заради договора който е подписал, лично негов проблем си е!Според правилата на СВЕТОВНАТА БОКСОВА ФЕДЕРАЦИЯ задължителния тест се прави СЛЕД мача!А това с ръкавиците е смешно оправдание,защото му бе предоставен цял кашон преди мача от който да си намери удобни ръкавици.. да Владимир е по на "ти" с тях, но ръкавиците са си ръкавици... те не са главната причина Кубрат да загуби този мач.

lfcfann97
17.11.2014 01:49

По какви по-точно параграфи е загубил Кубрат? По това,че първото сабаряне на Кличко го избута с лакет? Страхотен ''удар'' по шампионски бих казал. Щом асоциацията не пада от Марс защо не даде допинг тест? Та,ако тоя химик беше чист нямаше да има проблем.Кубрат бе търсен 6 пъти за 2 месеца за допинг тест дори в ресторант са му искали кръв и орина.Нещо за ръкавиците да говорим или са били точно по мярка на Кубрат,нищо че целия екип пробва да му ги сложи на ръцете.Да оставим всички подробности - Кубрат Пулев загуби,но никой световен шампион няма да бяга 2 години като жена и да прави ненужни глупости.Видя се още преди мача когато застанаха очи в очи колко страх се виждаше в очите на Кличко.Кубрат се би като мъж въпреки цялата тая мафия!

sksw
17.11.2014 01:35

Кой го казва това ? Кобрата ли ? Защото само от него съм чул тези неща, които ми цитираш. Как се криел, как не давал допинг, как правил мръсотии. Как никой друг не го каза това ? Ти мислиш, хората от асоциацията падат от Марс и ще оставят Кличко да ползва допинг а ? А това, че отложил мача и бил мишка пак са думи на Пулев, но тази мишка го уби от бой нали т ака ? Спрете да слушате само Кобрата какво говори и да му подражавате. Кобрата загуби по всички параграфи от Кличко и може да се сърди само на себе си. Това че не проявява уважение към него, говори за неговото възпитание. Ако се смята за голям и добър, нека спре с нападките по медиите, кой как се криел, как бил момиченце, как нямал уважение към него и т.н. и да се стегне. Пред медиите всеки може да говори. Важно е на ринга да бие. Ако бие Кличко на ринга, всички ще му направят евала. Но е смешно да говориш пред медиите кой къде се криел и този да дойде и да те смаже.

AC_Milan_92_45
17.11.2014 01:14

С това отношение никога няма да станеш шампион, с това отношение и не заслужаваш, да си шампион

sksw
17.11.2014 01:08

Значи да бъда кратък, понеже има неразбрали. Аз уважавам Пулев. Уважавам това което е постигнал. Уважавам го като спортист. Уважавам това, че излезе и се би без страх с шампиона. Уважавам, че се би до последно и загуби макар и с нокаут достойно ! Уважавам го защото е българин и ще викам за него винаги. Но не уважавам това което говореше преди мача и сега. Неможе човек който се смята за добър, претендира за шампион и т.н., да говори пренебрежително така за шампиона. Неможе след загубата, да продължава да говори така и да не проявява уважение към него. Това е всичко. Вие като говорите "КОБА ВЕЛИК, С ТЕБ СМЕ" и адмирирате това което говори за Кличко, мислите че сте интересни и му правите услуга ли ? И вие говорите за Кличко така, все едно е хванат от гората. Хора това е шампиона, шампион който почти 9 години няма загуба. Осъзнавате ли това ? Само като го погледнете на ринга с тези изпъкнали мускули и фигура, трябва да се респектирате от него и на фона на успехите му. Говорите така, все едно Кобрата е играл с някой смешник и е паднал заради късмет и онзи не заслужавал уважение. Не, изправи се срещу шампиона и бе победен повече от убедително. Това че сме българи, не означава да си затваряме очите пред загубите и т.н. Не е срамно да загубиш от шампиона. Срамно е да нямаш уважение след това !

Momchil_92
17.11.2014 01:11

много си прав *wink*

nollann
17.11.2014 00:52

БРАВО БЕ КОБРА !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С ТЕБ ! А вие тука преди мача всичките за Кубрат,след като загуби колко българи почнахте да го плюете ...чак ви се чудя честно..и кво уважение заслужава тоя бе ??? Че отлага мача колко време ли , че не дава допинг проба ли и още колко неща...МАЧКАЙ КОБРА,ВЕЛИК БЪЛГАРИН

devic
17.11.2014 01:05

няма смисъл момче. тука да уважаваш известните българи означава да им наливаш лимонада в гъзовете без значение дали са паднали и са посрамили не само името си,а и цялата страна (българия-малта), или пък говорещи от името на цялата страна как подкрепяла неговите смехотворни,някой път дори шизофренични брътвежи от типа,че късмета не му достигнал, и че вървял нагоре,за да търси реванш.......... аз честно да си призная такъв тип хора няма как да ги уважавам,ако ще да са ми втори братовчеди.

sksw
17.11.2014 00:59

Аз бях за него и в момента пак съм за него. Той е българин и само това има значение за мен. Да, добър е също факт. Но това че съм за него и че е българин, не ме спира да го критикувам когато не е прав. Не говоря така защото загуби. Евала че се би мъжки и загуби мъжки. Изобщо не говоря за загубата ! Говоря за приказките му. Какво уважение заслужава ли ? Ами заслужава уважение, след като смля Кубрат вчера. няма значение какви проби не давал, какво отлагал и т.н. Вчера се изправиха 1 срещу друг и Кличко го смля. Нали Кубрат го нарече страхливец, нали уж щеше да е още по-добър след като отложиха мача, нали Кличко е момиченце ? Да ама вместо да стане по-добър, май оня стана по-добър. Научете се да преценявате кой кога е прав. Кубрат е велик българин и много ясно, че ние ще го подкрепяме и за напред, както сме го подкрепяли досега. Но не се мъчете да оправдавате селските му изказвания. Говори досущ като тренера на Левски, който се оправдава с късмета и съдиите всеки път. Ако е мъж на място, щеше да уважава Кличко и да не говори много.

holigan4e
17.11.2014 00:50

Много ясно , че няма да го уважава ! Поне си го казва честно пред всички. Кличко може да е казал за Кубрат , че е голям боксер, и че го уважава , ама със сигурност не си го мисли. Просто го казва за пред камерата , защото така е редно. Еми какво да му уважаваш на тоя като преди да се стигне до мач той и неговия щаб диктуваха къде .кога и какво ще се прави....Много хора викат , че Кобрата не ставал , ама истината е , че си би доста добре. Гледах мача на Кличко и Поветкин и искам да ви кажа , че Александър за 12 рунда го удари само 1 път сериозно. Кобрата за 5 рунда го нацепи 3 пъти доста злобно. Нокдауна в началото промени цялата нагласа. Обичайте българското , защото нещата не отиват на добре еййййй. Мразите Лудогорец , мразите Кобрата , мразите Бербатов.... Кви българи сме хорааааааа? ?? ??? ?

IceMAN_11
17.11.2014 01:00

Никой не мрази кобрата и никой не е казал,че не го обича.Но това елементарно държание на селски бияч,просто не отива на боксьор от световна класа, какъвто претендира че е!Сравнението с Поветкин не е уместно,защото Поветкин бе много по-издръжлив и носеше на бой.Нашия може и да нанесе няколко удара, но да видя Кличко в нокдаун?Защото след всеки по-сериозен удар на Кубрат, шампиона отвръщаше 2 пъти по-силно. Владимир можеше да сложи край на тоя мач много бързо и ако не видя, точно преди нокаута Кубрат го удари много сериозно и единствения ефект от това бе,че Кличко се вбеси и го нокаутира... самото движение на ринга.. направо си бълваше класа от шампиона.. нашия бавен, муден и най-вече със СВАЛЕН ГАРД! Срещу световния шампион да имаш такава защита си е равно на самоубийство.Мисля,че и Кубрат вече е наясно с това.

sksw
17.11.2014 00:55

Никой не мразим ! Уважавам ги, но само защото съм българин няма да си затвора очите за селските им изцепки ! Кличко може да не го е мислил може и да го е мисли, но ГО КАЗА. Можеше Кубрат просто да каже, че го уважава. Просто загубата му, го принуждаваше да го каже. Трябва да проявява уважение. Как може да каже, че не уважава, човека който го би ? Аз съм българин и уважавам Кобрата, но онзи го СМЛЯ и изобщо не са му виновни нито съдии, нито късмет, нито каквото и да е. Просто Кличко е по-силен от него в момента, това е. Бербатов го уважавам, въпреки че е леке което заряза националния в момент в който имахме нужда от него. Също както направи и Казийски във Волейбола. А Лудогорец в началото говореха малко, играеха много, но след 2;1 с Реал и особено след 1:0 над Базел им се вдигна самочувствието и взеха да говорят много и видяхте какво се случи. Трябва повече действия , по малко приказки ! Ето Григор евала му правя на момчето ! Има уважение към всички и става все по-добър. Може да губи някой път от по-слаби, може да губи от най-добрите, но в други мачове бие. Тренира момчето и бие, без много да говори пред камерите и да се оправдава. И резултата е факт. Кобрата само говори и видяхме вчера какво стана.

sksw
17.11.2014 00:41

Кубрат трябва да се вземе в ръце, но в истинския смисъл на думата, ако иска да стане някога истински шампион. Нека спре с глупостите си. Нека спре да си мисли, че света се върти около него. Това че имаше 20 победи и 0 загуби срещу някой си там, това че България видимо го обича, това че ходи с чалгаджийка и това че има високо самочувствие, не означава да се има за велик. Защото се видя, че когато срещу него е Кличко, цялото фукане и говорене изведнъж се изпари и с няколко удара, украинеца го прати в 1ви клас. Трябва всеки човек да има нормална преценка, да си преценява силите, да уважава по-големите от него. Кобрата и преди и след мача с Кличко, се има за най-големия и няма никакво уважение. И ако продължи така, следващия път когато се срещнат може би двамата, ще яде пак същия бой. Трябва повече тренировки и тактика, по-малко приказки ! При него е обратното. Интересуват го автогравчета, Анрейка, да говори пред камерите и после пада. С приказки не се побеждава Кличко. Побеждава се с яки тренировки.

sksw
17.11.2014 00:27

Един голям спортист, особено претендиращ за шампион трябва винаги да показва уважение към съперниците си ! Особено когато са от такъв ранг титански, какъвто е ранга на Кличко. Нека погледа малко спортове, не само бокс, а и Футбол, Формула 1, Тенис, Волейбол и каквото иска още. Винаги най-големите в тези спортове, имат уважение към съперниците си. Това е смешно което прави Пулев. Все едно Моци от Лудогорец да говори че няма уважение към Роналдо и че е момиченце или да кажем някой млад пилот във Формула 1 да каже за Алонсо, че е момиченце и че няма уважение към него. Или в тениса Григор да каже за Джокович или Федерер, че са момиченца и че няма уважение към тях. Няма такива неща. Хората имат респект. Само Кобрата се смята за нещо повече от всички, защото имал 20 победи и 0 загуби. Без уважение към съперника, никога Кобрата няма да стане шампион !

golemiq_geshan
17.11.2014 00:27

Колкото и нагъл и глупав да е един човек , не говоря точно за Кубрат а по принцип , то след такъв резил дори най - наглия и най - глупавия би си дал сметката за реалността , така че при кобрата тея изказвания ги отдавам на щаба му , не вярвам че е толкова тъп , просто обаче ме разочарова повече , защото явно продължава да им вярва и изречението , което най - много ме притесни "боя си го изиграх добре" , при положение , че целия свят му каза , че тактика му беше ужасна ..

sksw
17.11.2014 00:31

Хаха Така е. Аз незнам кое си е изиграл добре, но ако бе продължил мача още 2-3 рунда, Кобрата нямаше да има лице, с което да застане пред камерите. Хем насран, хем голям. Хубаво уважам го, уважавам това че се изправи срещу Кличко мъжката, дори уважавам това че загуби достойно. Но тези хиленици преди мача, тези глупости как Кличко бил страхливец и момиченце, сега пък как бил късметлия и нямал уважение към него. Тези неща ме карат вече да не съжалявам за загубата, а да ръкопляскам на Кличко ! Човека въпреки, че Кобрата го заля от обиди, как бил момиче, как бил страхливец, въпреки че му се хилеше на тренировките, въпреки че го смля на мача, след мача каза, че Кубрат е добър боксьор и каза че го уважава. А нашия продължава.. Ето това е разликата между големите и малките !

IceMAN_11
17.11.2014 00:13

Много жалко... Не стига ,че загуби(в което няма нищо срамно), ами и проявява такова неуважение към човека. Първите думи на Владимир след мача( който можеше да бъде много кратък и продължи толкова единствено защото шампиона уважи хората платили и дошли отвсякъде да гледат) бяха ,че Кубрат е добър боксьор,че се е бил мъжки и че заслужава уважение. А нашия какво?Та мафии,та монополи, та съдии , та късмет... какъв късмет бе 4 пъти падаш за 5 рунда, това късмет ли е? Защо са му съдии, още в първи рунд те просна 2 пъти, какви съдии бълнуваш?Евала,че стигна дотам , но с тези просташки изказвания доказа,че не заслужава титлата и званието шампион.Било го страх , момиченце бил.... е явно момиченцата здраво удрят. И естествено може ли да се пропусне публиката.. браво за подкрепата , ама как за 1 минута не млъкнахте,за химна на Украйна?Хората и думичка не обелиха на нашия химн , а ние да се проявим , освиркахме химна на човека... е после как да се сърдиш,че като кажеш че си българин и те гледат на криво?..

sksw
17.11.2014 00:23

което написа* обърках.

sksw
17.11.2014 00:22

Мисля че повече от това което написах, неможе да се каже по случая. Напълно си прав за всичко. Пулев го уважавам защото е добър, защото е българин най-вече, но такива като него характерчета заслужават да играят 12 рунда без нокаути срещу Кличко ! Като се съвземе от нокаута, пускат го пак и пак играят. Така като изяде един голям бой, другия път ще има уважение. То така е лесно, падна загуби и сега продължава да лае.

hyha_h
17.11.2014 00:08

да не цапаме повече,не се ли знаеше това,класата е огрмна

sksw
17.11.2014 00:03

[@link https://www.youtube.com/watch?v=7ZMj3XEfb-k]
Ето какво се случи на един друг отворко без уважение !

sksw
17.11.2014 00:42

Случи му се това, че оня плюеше през целия мач кръв и имаше нещастието да изкара 12-те рунда и във всеки рунд оня да го смила. Малко му беше боя дори.

TaTa_Martino
17.11.2014 00:37

И какво толкова му се случи бе победи го по точки.

Horned
17.11.2014 00:02

И заради това,той никога няма да има уважението на нормалният и мислещ спортист,личи си,че е дошъл от държава,която не учи на обноски или поне не показва,че го прави.

sksw
16.11.2014 23:58

Това да кажеш на човек, който е шампион и защитава титлата си вече почти 9 години, който те е смлял преди броени часове от бой и който е всепризнат, че незаслужавал уважение е смешно. Ето заради това загуби Кубрат, заради прекаленото си високомерие. Защото подразни допълнително и без това прекалено силния Кличко. Защото ние българите незнаем кога да си мерим приказките. Нямаме респект към никого и уважение. Не говоря само за Кличко, а за всеки по-голям. Никакво уважение. Така и Лудогорец не проявиха уважение към Базел и само защото ги биха 1:0, на реванша мислеха как ще вземат 3те точки отново, но онези ги смляха. Такива сме си ние.

sksw
16.11.2014 23:52

Този може да е добър боксьор, но иначе е голямо леке. Смята се за най-великия, има прекалено голямо самочувствие и въпреки, че Кличко го смля от бой, продължава да говори глупости. Говореше глупости преди мача, как Кличко го било страх, как бил женчо, смееше му се докато тренира и докато се теглеха. Сега отново говори много. Ние българите сме си такива ! Само лаем, дела никакви. Пак повтарям, уважавам това което прави, но като човек и характер е леке !