Бригс: Кличко нокаутира едно жалко момченце (видео)

12:35
Бригс: Кличко нокаутира едно жалко момченце (видео)
Бившият световен шампион по бокс Шанън Бригс се надява да се срещне на ринга с Владимир Кличко през март или април тази година.
 
"Мениджърът му Бернд Бенте ме уведоми, че те не изключват възможността Кличко да се бие с мен през март-април. Ще избере измежду няколко кандидати, имената на които нищо не ми говорят. Изглежда, шампионът събра смелост, след като нокаутира едно жалко момченце, което се беше боксирало само 20 мача", написа Бригс в своя Инстаграм. 
 
Скандалният американец е седми в ранглистата на WBA и Кличко има право да го избере за съперник. В същото време предположенията, че провокациите на Бригс срещу Кличко са нагласени от двамата и са с рекламна цел се увеличиха, след като украинецът пусна видео с подготовката си за мача с Пулев и от самия бой. В него Бригс съвсем неслучайно попада в кадър два пъти и изглежда, че Кличко му намеква какво ще му се случи скоро.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Onzoprognozira
19.11.2014 00:06

Бригс не може да издържи и 2-3 рунда срещу Пулев, а тръгнал да говори. Ако горилата се има за много страшна да се пробва и срещу Кличко, ама ще е много тъп мач. Да не говорим, че с тия бавни ръце няма и да го удари.

night_wolf1984
18.11.2014 22:16

Странно днеска чето статия със снимки,че Кличко е имал метални шини под ръкавиците...Найстина трябват много пари за този спорт..Кличко си взима най добрите спаринг партньори..а Пулев не може да си ги позволи..отделно,че Кличко тренира и във вода..за неговите години тялото му е здраво като стомана.Както каза момчето под мен след 20 боя е рано да се мериш с големите в тоя спорт*smile*

MU121
18.11.2014 13:26

Колкото смачка Кличко,на кобрата му е рано да се мери с големите.Наистина изглеждаше жалък в мача с Кличко.Просто зад кобрата трябва да има много пари за да се доближи до нивото на най добрите в този спорт.

manutd_forlife
18.11.2014 13:00

Очаквах дядката да каже нещо и за нашето момче. Сигурен, съм, че макар Пулев да има 20 мача, ще го смачка на ринга.