Трансферен часовник (8 юли)

11:00
Трансферен часовник (8 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.


18:59 часа: Френският тим Олимпик Лион ще се опита да подсили своите редици с дефанзивния полузащитник Патрик Виейра, който е нежелан в Интер.


18:44 часа: Македонецът с български паспорт Михаил Донев пристигна днес следобед в лагера на Локомотив Пловдив в Банско. Играчът ще изкара пробен период при "смърфовете".


18:32 часа: Роберто Ди Матео направи първата си покупка като мениджър на Уест Бромич. Италианецът привлече Саймън Кокс от Суиндън за сумата от 2 млн паунда.


18:16 часа: Агентът на Кристиан Ледесма заяви, че клиентът му ще напусне Лацио.


17:53 часа: Ръководството на гръцкия шампион Олимпиакос обяви, че аржентинският полузащитник на тима Лусиано Галети е продължил своя договор за още четири години и ще остане в Гърция до 2013 година.


17:41 часа: Ръководството на Байерн Мюнхен отхвърли всякаква възможност да пусне централния защитник Лусио в Манчестър Сити.


17:33 часа: Легендата на Барселона Йохан Кройф призова Самуел Ето\'о да подпише нов договор с каталунците. Ако това не се случи "да си стяга багажа"!


17:18 часа: Агентът на Кристиан Панучи заяви, че клиентът му може да се завърне в родния си клуб Дженоа.


17:03 часа: Ръководството на Байерн Мюнхен е предложило нов договор на Франк Рибери, с което цели да го задържи на "Алианц Арена".


16:47 часа: Отборът на Севиля най-после успя да финализира трансфера на Дидие Зокора от Тотнъм.


16:29 часа: Ръководството на Черно море ще реши дали да подпише договори с бразилеца Адемар и датчанина Каспер Ларсен до края на седмицата.


16:17 часа: Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън финализира третото си попълнение за новия сезон, след като привлече младия нападател на Бордо Габриел Обертан, който подписа за четири години с "червените дяволи".


15:46 часа: Трансферът на Филипе Мело от Фиорентина в Ювентус все още не се е състоял. Сделката не е официална.


15:39 часа: Ръководството на Щутгарт е започнали преговори с Реал Мадрид за трансфер на холандския нападател Клаас-Ян Хунтелаар.


15:27 часа: Карим Бензема ще играе с номер 19 в новия си тим Реал Мадрид и ще бъде представен утре, според пресата в Испания.


15:11 часа: Отборът на Фиорентина, проявява сериозен интерес към полузащитника на Удинезе Гаетано Д’Агостино.


14:59 часа:Бразилският нападател на Севиля Луиш Фабиано остава единствената цел за "росонерите", но засега все още клубовете не могат да се разберат за цената, разкри изпълнителният директор на италианския тим Адриано Галиани.


14:44 часа:Германският тийнейджър Шкодран Мустафи, който стана европейски шампион с Германия на шампионата до 17 години, подписа тригодишен договор с Евертън от Хамбургер.


14:37 часа: Отборът на Астън Вила, проявява сериозен интерес към сръбския защитник на Челси Бранислав Иванович. Това изглежда доста труден трансфер!


14:20 часа: Универсалният полузащитник от Бенин Стефан Сесеньон се обвърза с ПСЖ и ще остане в столичния тим до лятото на 2013 година.

14:03 часа: Ръководството на Пирин Благоевград отрече чрез изявление появилите се информации в медиите, че разпродава на всяка цена най-добрите си играчи.


13:47 часа: Генералният директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано призна, че клуба възнамерява да се откаже от опитите си да привлече звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери.

13:32 часа: Виляреал е отхвърлил оферта от страна на Манчестър Сити за своя италиански нападател Джузепе Роси.


13:19 часа: Нападателят на лондонския Арсенал Робин ван Перси сложи подписа си под нов контракт с "артилеристите", съобщиха от клуба.


13:14 часа: "Златан Ибрахимович и Майкон са щастливи в тима на Интер и не обмислят напускане", заяви изпълнителният директор на Интер Габриеле Ориали.


12:59 часа: Новакът в английската Висша лига Бирмингам си осигури услугите на бившия халф на Уест Хям Лий Бойър.


12:51 часа: От ръководството на Реал Мадрид са готови да предложат на Рома 30 млн. евро за халфа Даниеле Де Роси.


12:36 часа: Роби Фаулър отрече информациите, че може да се събере отново с бившия си съотборник в Ливърпул Джон Барнс в тима на Транмиър


12:27 часа: Нападателят Марко Вуич, който бе на проби в ЦСКА, бе освободен поради смъртен случай в семейството.


12:13 часа: Отборите на Портсмут, Фулъм и Стоук Сити ще се борят за подписа на нападателя на Манчестър Сити Бенжани Мварувари.


11:55 часа: Младият шведски талант Маркус Берг, ще премине в тима на Хамбургер, съобщава пресата в Германия.


11:43 часа: Президентът на Уигън Дейв Уилън категорично отрече възможността нападателят Амр Заки да се завърне в клуба.


11:27 часа: Директорът на Рома Даниел Прад увери, че полузащитникът Даниеле Де Роси няма да бъде продаван.


11:19 часа: Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл Хайнц Румениге призна, че има оферта към френската звезда на тима Франк Рибери, но тя не е от Реал Мадрид.


11:19 часа: Испанският мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес е постигнал договорка с датския Есберг и утре ще привлече 16-годишния халф на тима Николай Кьохлер.


11:11 часа: Атлетико Мадрид се сдоби с един от най-перспективните млади вратари в Испания Серхио Асенхо, който направи страхотно впечатление в изминалото европейско първенство за младежи в Швеция.


10:50 часа: Ръководството на Хамбургер отправи официално запитване до ЦСКА Москва за бразилския нападател Вагнер Лав.


10:31 часа:  Нападателят на Марица Пловдив Тодор Тодоров се завърна от 20-дневни проби в Бохемианс Прага и присъедини към лагера на Локомотив Пловдив в Банско.


10:17 часа: Атлетик Билбао преподписа с трима свои футболисти. 19-годишният халф Маркел Сусаета, 22-годишният нападател Йон Велес подписаха за две години, а Игор Габилондо парафира контракт за една година плюс една.


09:54 часа: Евертън ще се опита да привлече Тунчай Санлъ от Мидълзбро. Смята се, че "карамелите" са готови да предложат 4 милиона паунда за турчина.


09:43 часа: Интер привлече бразилския нападател на Киево Керлон Моура Соуза, съобщиха от клуба. 21-годишният футболист подписа договор до 30 юни 2012 година.


09:28 часа: Карло Анчелоти иска Карлос Тевес в състава си на всяка цена, съобщава "Дейли Мейл".


09:10 часа: Мениджърът на английския елитен Тотнъм Хари Реднап иска да привлече в редиците си капитана на Манчестър Сити Ричърд Дън.


08:58 часа: Новакът във Висшата лига Бирмингам има желание да привлече Гарет Бейл от Тотнъм под наем за следващия сезон.


08:42 часа: Ливърпул е фаворит за подписа на халфа на френския гранд Олимпик Марсилия Матийо Валбуена.


08:31 часа: Карим Зиани вече официално е футболист на Волфсбург, след като подписа четиригодишен договор с "вълците", съобщиха от клуба.


08:16 часа: Бразилският халф на Фиорентина Фелипе Мело вече е играч на Ювентус, съобщава "Гадзета дело Спорт".


07:58 часа: Украинският ветеран Сергей Ребров напусна руския шампион Рубин Казан.


07:41 часа: Евертън ще отправи нова оферта за белгийският национал Стивън Дефор.


07:21 часа: Шотландският гранд Селтик привлече нападателя на Нанси Марк Антоан Фортуне.Сделката е на стойност 3,7 милиона паунда.


07:09 часа: Щутгарт е готов да плати 20 милиона евро за холандският нападател на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар, пише вестник "Ас".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация