Никола Спасов: Ще станем шампиони

10:41
Никола Спасов: Ще станем шампиони
Треньорът на Черно море Никола Спасов е уверен в силите на своя тим и смята, че тези футболисти заслужават един ден да станат шампиони на България, съобщава "7 дни спорт".

"Дали ще стане през новото първенство или по-нататък, не знам, но този отбор на Черно море със сигурност заслужава да вдигне шампионската титла на страната", обяви Спасов. Той призна, че приоритет за тима е атаката на групите в турнира Лига Европа.

"Все още ръководството не е обявило какви ще са целите ни, но ние като професионалисти ще гоним максимален успех във всеки един турнир. Основната ни цел ще е да влезем в групите на европейския клубен турнир. Оттам нататък защо да не стигнем и до финала на Лига Европа?", пожела си Спасов. Той призна, че под №1 в списъка му за селекцията е бил Здравко Лазаров, и е доволен, че се е стигнало до привличането на нападателя.

"Нормално е да не успеем да вземем всички набелязани от нас за трансфери, но радващото за мен е, че Здравко е при нас. Исках и двама защитници. Сега тук са Адемар и Каспер Ларсен, които на този етап оставят добри впечатления. В сряда или четвъртък ще си кажа окончателно мнението за тях. Най-успокояващото за мен е, че запазихме състава, с който завършихме на трети", категоричен бе Спасов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

markata1988
08.07.2009 12:16

И аз съм от Левски, но им го пожелавам от все сърце *wink*

azur
08.07.2009 12:03

Не знам дали заслужават (за 1 място) , но е нормално преди всеки сезон да се обещава и хвали много ! така че не искам да обезкуражавам варненци, но нямате реален шанс този сезон за титла според мене !! Но все пак успех в Евротурнирите, те са много по важни от А групата !

MadSkilzz
08.07.2009 11:00

Аз съм левскар, но Черно море показа че са за топ 4 в България и ако продължат да се развиват защо да не земат некой трофей...аз мога само да им пожелая много успехи и в България и в Европа *wink*